Hollandia ellen nem, a paderborni ificsapat ellen pályára lép Mbappé

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.06.22. 13:06
Kylian Mbappé a paderborni fiatalok ellen léphet pályára (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a francia labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Hollandiával a németországi Eb-n. Kylian Mbappé orrcsonttörést miatt nem szerepelt pénteken, másnap azonban francia sajtóhírek pályára lép a paderborni ifisták ellen.

A franciák két meccs után négy ponttal állnak az Eb-n. Pénteken a csoportkör második fordulójában gól nélküli döntetlent játszottak Hollandiával. Kylian Mbappé az osztrákok ellen orrcsonttörést szenvedett, ezért a PSG-től viharosan távozó világbajnok támadónak sérülése miatt arcmaszkban kell majd játszania, a hollandok ellen nem állt be.

A francia válogatott szokása, hogy a nagy tornákon (Európa-bajnokság és világbajnokság) a mérkőzések másnapján a cserejátékosok pályára lépnek a helyi klubok ificsapatai ellen. Didier Deschamps együttese a németországi Eb-n is folytatja a hagyományt, így szombaton az eddig keveset vagy egyáltalán nem játszó franciák a paderborni fiatalokkal mérkőznek meg. A francia L'Équipe információi szerint ezen a találkozón Kylian Mbappé is részt vesz annak érdekében, hogy a 25 éves futballista megszokja az arcmaszk viselését, és felmérje, hogyan lát a pályán a maszkon keresztül.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik