Megy a szócsata: Yamal mesterien válaszolt Rabiot üzenetére

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.07.09. 10:35
Spain v Germany: Quarter-Final - UEFA EURO 2024
Lamine Yamal frappáns válasszal szolgált (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, kedden Spanyolország–Franciaország-elődöntőt rendeznek a labdarúgó Európa-bajnokságon. Az ilyenkor már-már megszokott üzengetést hétfőn Adrien Rabiot kezdte meg, amikor finoman odaszólt a spanyolok tinisztárjának, Lamine Yamalnak. A válasz azonban nem váratott sokat magára, mi több, kimondottan frappánsra sikerült...

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a franciák részéről Didier Deschamps szövetségi kapitány mellett Adrien Rabiot vett részt a meccset megelőző hétfői sajtótájékoztatón. A Juventus tapasztalt középpályása többek között Lamine Yamalról is beszélt, és egyértelmű üzenetet is küldött a spanyolok tinisztárjának: „Egy elődöntőt mindig bonyolult menedzselni, de rajtunk múlik majd, hogy nyomást gyakoroljunk rá, ne hagyjuk, hogy elkényelmesedjen, és megmutassuk neki, hogy ha a döntőben akar játszani, többet kell tennie, mint amit eddig tett.”

A válasz másnap délelőtt, Lamine Yamal Instagram-oldalán közzétett, 24 óráig látható történetében érkezett meg: „Mozogj némán, és csak akkor beszélj, ha sakk-mattot adtál” – kontrázott korát meghazudtoló rutinnal az FC Barcelona játékosa.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik