Vb 2010: hol nézhetők budapesti szórakozóhelyeken a vb-mérkőzések?

Vágólapra másolva!
2010.06.10. 13:40
A hangulat, a nappaliba már be nem férő társaság, a családi béke, esetleg a (minimum két) televízió-készülék hiánya mind arra ösztönzi a futballért rajongók igen népes táborát, hogy a világbajnokságok ideje alatt négyévente olyan szórakozóhelyet keressen és találjon magának, ahol „nyugodt” körülmények között, szakértő társaságban, egy hideg korsó sörrel vagy fröccsel a kezében drukkolhat a kedvenceknek, vagy csak szimplán élvezheti a torna hatvannégy mérkőzését.

A cityweekend.hu összeállításában kedvünkre válogathatunk a fővárosi szórakozóhelyek közül, kis túlzással még vándorútra is indulhatunk, hogy az előttünk álló, igen sűrű hónap során minden nap más-más műintézményt keressünk fel a nemes cél érdekében. A cityweekend.hu összeállításában kedvünkre válogathatunk a fővárosi szórakozóhelyek közül, kis túlzással még vándorútra is indulhatunk, hogy az előttünk álló, igen sűrű hónap során minden nap más-más műintézményt keressünk fel a nemes cél érdekében.

A vb június 11-én a Dél-Afrika–Mexikó mérkőzéssel kezdődik és július 11-én a döntővel ért véget. A találkozók kezdési időpontja: 13.30, 16 és 20.30.

Az összeállítást itt találja, és frissítheti saját kedvenc helyének címével!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik