Vb 2010: Történelmet akarnak írni a játékosaim - Del Bosque

Vágólapra másolva!
2010.06.29. 23:16
Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya a portugálok legyőzése után elmondta, megérdemeltnek tartja a sikert, és úgy érzi, futballistái történelmet akarnak írni.

„Szerintem felülmúltuk a portugálokat. Többet birtokoltuk a labdát, bár az igaz, hogy az első félidőben voltak helyzeteik. De az egész találkozót tekintve mi voltunk a jobbak. Kényelmesen érezhettük magunkat, mivel jól védekeztünk, és veszélyt okoztunk a kapujuk előtt" – mondta Del Bosque.

„Származott abból egy kis előnyünk, hogy a jobb oldalon nem volt támadó szellemű szélső védőjük, és Villa ellen egy az egyben védekeztek. Így könnyebben védekezhettünk. Ki szeretném emelni, hogy a sajtóban kevesebb nyilvánosságot kapó játékosaim, mint Busquets, Capdevila vagy Sergio Ramos, fantasztikus meccsen vannak túl" – tette hozzá.

„Tudtuk, hogy jó állapotban vagyunk. Már harminc napja edzünk, szerintem történelmet akarnak írni ezek a srácok – jelentette ki a kapitány, aki szerint Fernando Llorente jó teljesítményt nyújtott. – Nagy hiba lenne, ha azt gondolnánk, hogy már az elődöntőben vagyunk. Nem győzünk, ha nem pörgünk fel eléggé, és nem összpontosítunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik