Kivel pótolná az eltiltott Thomas Müllert?

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 10:05
Németország–Spanyolország elődöntőt rendeznek szerda este a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A vasárnapi finálé egyik résztvevője már ismert – az Uruguayt 3–2-re legyőző Hollandia –, a másikra ma este választ kapunk. Az elődöntő legnagyobb hiányzója Thomas Müller lesz.

A tornán négy gólnál járó fiatal német középpályás eltiltás miatt nem lehet ott társaival. Adjon tanácsot Joachim Löw szövetségi kapitánynak: kivel pótolná a jó formában lévő müncheni játékost, illetve a spanyol ellenfél ismeretében milyen taktikai hadrenddel dobná csatába a német együttest.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki nyeri meg a 2009-es rali-világbajnokságot?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque az általa legjobbnak vélt kezdőt küldheti a pályára. Mindössze két kispados futballista sérülése okozhat kisebb fejtörést számára: Cesc Fabregas játéka kérdés, míg a védő Raúl Albiol továbbra sem egészséges. A spanyolok azonban eddig is nevezettek nélkül mentek csatába – bár az Arsenal légiósa többször pályára lépett csereként –, a tornán lehengerlő játékot, gyors kontrákat bemutató németek elleni elődöntőben Ön vajon változtatna-e a spanyol válogatott felállásán?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik