Vb 2010: Németország megérdemli a világbajnoki címet - Matthäus

Vágólapra másolva!
2010.07.07. 10:51
Lothar Matthäus, a korábbi 150-szeres német válogatott labdarúgó szerint Németország kiérdemelte a világbajnoki címet, hiszen a leglátványosabb futballt mutatta be a dél-afrikai világbajnokságon. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint a spanyol válogatott erős ellenfél, amelynek csak egy gyenge pontja van.

„Spanyolországnak erős csapata van, és egyénileg jobb játékosok alkotják, mint a német válogatottat. De Németországban igazi eufória uralkodik, a csapat nyomás nélkül játszhat, hiszen a torna előtt senki sem várta, hogy döntőbe jusson. Emellett úgy vélem, az eddig mutatott játékával kiérdemelte a világbajnoki címet. A német csapat játssza a leglátványosabb futballt a tornán!" – vélekedett Lothar Matthäus, aki 1990-ben világbajnoki címet nyert a Nationalelffel.

„Úgy vélem, hogy Trochowski játszik Thomas Müller helyén. Igaz, ő nem olyan gólveszélyes és nem is annyira hatékony, de az egy az egy elleni küzdelemben nagyon erős. És éppen a jobb oldalon játszik majd, márpedig úgy vélem, ott lehet keresnivalónk. Szerintem a spanyol csapat egyetlen gyenge pontja a balhátvéd pozíciója" – vélekedett a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik