Románia: Piturcának nem kell Mutu, meglepetés a Serie A-ból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.21. 08:58
A mieinkkel egy vb-selejtező csoportban szereplő, következő tétmeccsét szeptember 6-án Magyarország ellen játszó román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Victor Piturca tegnap nyilvánosságra hozta azon légiósok névsorát, akikre számít a június 4-i, Trinidad és Tobago elleni bukaresti felkészülési találkozón.

Victor Piturca román szövetségi kapitány kihagyta a Trinidad és Tobago ellen készülő keretéből a Magyarországon márciusban gólt szerző Adrian Mutut, a francia Ajaccio légiósát, akivel a hírek szerint több nézeteltérése is volt a közelmúltban.

Ugyanakkor, némi meglepetésre meghívót kapott a Chievo 22 esztendős középpályása, Adrian Stoian, aki az utóbbi időben ugyan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt az olasz élvonalban, de korábban még nem szerepelt a román nemzeti csapatban.

A Trinadad és Tobago elleni meccsre meghívót kapó légiósok: Bogdan Lobont (AS Roma),
Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Razvan Rat (Sahtar Doneck), Gabriel Torje (Granada), Costin Lazar (PAOK), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Stoian (Chievo), Bogdan Stancu (Orduspor Kulübü), Ciprian Andrei Marica (FC Schalke 04)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik