Vb 2014: Izland a horvát focisták erős sörmámorára épít

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.19. 09:46
null
Az izlandi sajtó így illusztrálja a történteket (Montázs: visir.is)
A horvát labdarúgó-válogatott nyolc játékosa hetven doboz sört fogyasztott el péntekről szombatra virradó éjszaka, az Izland–Horvátország vb-pótselejtező első felvonása (0–0) után – írja az izlandi Vísir.

 

A megbízható forrásra hivatkozó Vísir szerint a kezdőcsapat tagjai közül Darijo Srna csapatkapitány, Vedran Corluka, Eduardo da Silva és Mario Mandzukic, a kispadosok közül pedig Niko Kranjcar és Mateo Kovacic, továbbá Nikica Jelavic és Domagoj Vida vett részt a mulatozásban, melynek során átlag közel tíz doboz sört gurítottak le.

A beszámoló szerint hajnali négykor érkezett az utolsó rendelés az említett játékosok szobájából, és ötkor még javában zajlott az ünneplés.

Izlandon abban reménykednek, hogy a horvátok a reykjavíki 0–0 után megnyertnek gondolják a párharcot, és ezt az elbizakodottságot Lars Lagerbäck tanítványai kihasználhatják a keddi zágrábi visszavágón.

A horvát sajtó igyekezett utánajárni a történteknek, és a szálloda menedzserére hivatkozva a Vecernji List állítja: a dorbézolásról készült beszámoló az izlandi sajtó provokációja, a horvát játékosok valójában csak szendvicseket és frissítőket rendeltek – az említett hetven doboz sör a csapatot elkísérő szurkolók garatján gurult le.

VB 2014
EURÓPAI PÓTSELEJTEZŐK, VISSZAVÁGÓK (KEDD)

Románia–Görögország 20.00
Az első mérkőzésen: 1–3
Horvátország–Izland 20.15
Az első mérkőzésen: 0–0
Svédország–Portugália 20.45 (tv: Sport Klub)
Az első mérkőzésen: 0–1
Franciaország–Ukrajna 21.00 (tv: Digi Sport1)
Az első mérkőzésen: 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik