NS: A Professzor dühöngése; Müller vs. Pepe; Lemond Mocsai? - kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.16. 23:22
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
Csillag Péter a világbajnokság vitathatatlanul legizgalmasabb helyszínén, Manausban leste meg, milyen az élet a Rio Negro és az Amazonas folyón az őserdőben. S hogy mit tapasztalt? A hajótúrán „England”-kitűzős őslakosokkal, trópusi bogárhadsereggel és öntudatos indián lánnyal is találkozott. Kollégánk a magyar szemnek szinte láthatatlan világot hozza el nekünk

Pietsch Tibor az argentin–bosnyák mérkőzés után ott volt, amikor az újságírók a Professzornak becézett dél-amerikai kapitányt, Alejandro Sabellát és a világ legelégedettebb vesztesét, Safet Susicot faggatták. Szóba került többek között az argentin kapitány meccs közbeni dühöngése, Messi zsenialitása, a szünetben elhangzó tanácsok és persze a remekül játszó, Ferencvárosban légióskodó Besic is.

Totális futball német részről, totális csőd portugál oldalról. A G-csoport rangadója 4–0-s német sikerrel zárult, Müller három gólt szerzett, Pepét pedig kiállították. A mérkőzés hőse a találkozó után érthető elégedettséggel nyilatkozott a góljairól és arról, hogyan emlékszik a portugál védő kiállítása előtti pillanatokra.


Rémálom és összeomlás, avagy Simon József – elnököt, kapitányt, játékost, szakértőt megszólaltatva – górcső alá vette a férfi kézilabda-válogatott szlovénok elleni vb-selejtezős bukását. A kudarcot Buzgó József főszerkesztő is elemzi Csak úgy… című rovatában. Lemond-e Mocsai Lajos?

Nebojsa Vignjevics, az Újpest szakvezetője világos válaszokat adott Borbola Bence kérdéseire, avagy a lila-fehérek – 14 játékos elküldése után – „minőségi” labdarúgókat akarnak szerződtetni.

Béres Tímea kapott egy levelet, benne egy olyan kérdést, hogy a válaszon egyetlen pillanatig sem gondolkodott…

„Eljött az idő a váltásra” – a (még) szombathelyi Radó Andrással Cserháti András beszélgetett. A Ferencvárosról is…

Kovács Ágnest és Nagy Józsefet is beválasztották a vizes sportok Hall of Fame-jébe. Az úszóedző a legnagyobb elismerésnek azt tartja, hogy régi tanítványai a világ minden pontjáról elutaztak az Egyesült Államokban rendezett díjátadóra – az élményt Kohán Gergely örökítette meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik