Vb 2014: Kis szerencsével továbbjuthattunk volna - Besic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.28. 17:41
A világbajnokságról hazatérő FTC-játékos, Muhamed Besic élményeiről, saját játékáról és a jövőjéről is beszélt.

„Kicsit fáradt vagyok, mert nehéz világbajnokságon vagyunk túl, minden harmadik nap repülőre ültünk, és az éghajlati viszonyok is mások voltak, mint Európában – mondta Besic a fradi.hu-nak. –Persze a meccsek sem voltak egyszerűek, pláne, hogy ez volt az első vébém. Elfáradtam, egy picit pihennem kell. Elégedett vagyok, de van hiányérzetem, mert egy kis szerencsével továbbjuthattunk volna a kiesési szakaszba. Nem vagyunk csalódottak, ez volt az első világbajnokságunk, és az Irán elleni győzelem szebbé tette az egész tornát.”Besic a fradi.hu-nak. –Persze a meccsek sem voltak egyszerűek, pláne, hogy ez volt az első vébém. Elfáradtam, egy picit pihennem kell. Elégedett vagyok, de van hiányérzetem, mert egy kis szerencsével továbbjuthattunk volna a kiesési szakaszba. Nem vagyunk csalódottak, ez volt az első világbajnokságunk, és az Irán elleni győzelem szebbé tette az egész tornát.”

„A rivális játékosok? Azt hiszem, Messi volt közülük a legjobb, világklasszis. Nehéz volt ellene játszani, de talán nem végeztem rossz munkát. Kicsit csalódott vagyok amiatt, hogy a stadionokon kívül nem volt úgy világbajnoki hangulat, mint 2006-ban Németországban. Persze az első meccsemet Argentína ellen nem felejtem el soha, 75 000 ember a Maracanában, akik nagyon közel voltak a játéktérhez, és hihetetlen atmoszférát teremtettek.”

Besic jövőjével kapcsolatban is megszólalt.

„Néhány ember azt mondja, hogy váltanom kell, de én tisztelem a Ferencvárost. Beszéltem Kubatov Gáborral és Orosz Pállal, a legjobb döntést fogjuk meghozni a klub és az én számomra is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik