Vb 2018: Messi sérült, kihagyhatja a keddi selejtezőt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.09.02. 15:49
Lionel Messi ágyéksérülés miatt elképzelhető, hogy nem lép pályára kedden, az argentin labdarúgó-válogatott Venezuela elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésén.

A 29 éves sztár csütörtökön győztes gólt szerzett Uruguay ellen, ám a meccs után nem sokkal elmondta, hogy már előtte is fájdalmat érzett, ami nagyon zavarja.

„Nagyon fáj az ágyékom. Meglátjuk, mi lesz. Mindig szeretnék a pályán lenni, de rengeteg fontos mérkőzés lesz még ezt követően is” – mondta újságíróknak az FC Barcelona támadója.

Messi a nyári Copa América fináléjának elvesztését követően bejelentette, hogy nem játszik többé a válogatottban, ám augusztusban jelezte, visszatér, s szerdán csapata nyerő embere volt az Uruguay elleni rangadón, mely után beszélt az elmúlt hónapokban történtekről is.

„Senkit sem akartam becsapni akkor. Nagyon csalódott voltam, s azt mondtam, amit gondoltam. Később azonban a szurkolók szeretetét érezve és látva, hogy válogatottunkat milyen remek játékosok alkotják, meggondoltam magam” – nyilatkozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik