Luis Enriquével szerződést hosszabbított a PSG – sajtóhír

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.10.17. 17:50
A hírek szerint Luis Enrique két évvel meghosszabbította a szerződését (Fotó: Getty Images)
Francia sajtóhírek szerint a bajnoki címvédő Paris Saint-Germain szerződést hosszabbított vezetőedzőjével, Luis Enriquével.

A Le Parisien úgy tudja, hogy Luis Enrique már alá is írta új megállapodását a PSG-vel, bár ezt egyelőre sem a tréner, sem a klub nem erősítette meg.

Azt nem tudni, hogy a szerződéshosszabbítás mennyi időre szól, ahogy azt sem, mikor jelentik be a hírt, de a lap valószínűsíti, hogy újabb két évre írt alá a spanyol szakember, így az új kontraktusa 2027 nyaráig lesz érvényes.

Úgy hírlik, a PSG elégedett az 54 esztendős edző teljesítményével, így már az elmúlt hónapokban is lehetett hallani arról, hogy a klub hosszabbít vele, miután az eddigi szerződése jövő nyárig volt érvényes. A sajtó információi szerint várhatóan Luís Campos is két évvel hosszabbít majd, aki stratégiai tanácsadóként dolgozik a párizsiaknál.

Luis Enrique 2023 nyara óta irányítja a francia csapatot, első idényében bajnoki címet szerzett, megnyerte a Francia Kupát és a Szuperkupát is, míg a Bajnokok Ligájában az elődöntőig jutott. A jelenleg futó évadban a Paris Saint-Germain még veretlen a Ligue 1-ben, öt győzelemmel és két döntetlennel a második helyen áll a Monaco mögött, a BL-ben két meccs után egy győzelmet és egy vereséget számlál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik