Végre megszületett!

233203 233203233203 233203
Vágólapra másolva!
2014.02.02. 20:02
Címkék
Az MLSZ Edzőképző Központjának végre megszületett a saját fejlesztésű weblapja, mely az alábbi linken érhető el. (megj: elég nehéz szülés...

Az MLSZ Edzőképző Központjának végre megszületett a saját fejlesztésű weblapja, mely az alábbi linken érhető el. (megj: elég nehéz szülés volt!)Az MLSZ Edzőképző Központjának végre megszületett a saját fejlesztésű weblapja, mely az alábbi linken érhető el. (megj: elég nehéz szülés volt!)

http://www.mlsz.hu/futballszakma-edzokepzes/

Mindenki számára nyilvánosan hozzáférhetőek a tanfolyam időpontjai,a felvételi követelmények, a tanfolyam díjai stb.

Elkezdődött az egyes tanfolyami anyagok feltöltése is.

Iparágunk szereplőinek is (szurkoló, edző, egyesületi vezető, játékvezető, újságíró stb.) közvetlenül elérhető az a tudásbázis, amiből dolgozik az edzőképzésünk.

Mint mindenki előtt tudott, dr. Mezey György ideje alatt az MLSZ, Mezeytől bérelt szakmai weblapot, melyet használhattak a magyar edzők.

Enyhén szólva is, összeférhetetlenség volt ezen időszak alatt a szakmai weblap frontján.

Arról nem is beszélve, hogy a szerzői jog megsértése is felmerülhetne az MLSZ részéről, hiszen Mezeyt alkalmazta szakanyag előállítóként munkabérért, majd utána bérbe vette tőle azt a webfelületet, aminek tartalmáért havi fizetést adott neki.

Ugyanezen kategóriába eshetnének azok a szakanyagok is, amit nem Mezey hozott létre, hanem a végzős hallgatók, akiknek leközölték diploma munkáit, vizsgafeladatait.

A lényeg! Sajátjaként rendelkezett azzal, ami a másé.

De lépjünk túl a múlt keservein!

1997 után - amikor is elindult az UEFA rendszerű edzőképzés Magyarországon - a magyar edzői társadalom elmondhatja, hogy saját weblapja van.

Bízunk benne, hogy a kommunikáció nem egyirányú lesz a felületen és bízunk benne, hogy minél több tudás fel fog kerülni a lapra. Mert az edzői társadalom egy része, NAGYON ÉHES AZ ÚJ TUDÁSRA.

Én személy szerint várom azon szakíróknak és szakembereknek a cikkeit, akiknek kiegészíteni valójuk van a netre feltett anyagokhoz.

Minden ilyen témájú írást, cenzúra nélkül leközlök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik