Városi rangadó: a Rangers a harmadik harmadban verte meg az Islanderst

Vágólapra másolva!
2008.12.30. 10:18
A Rangers nyerte meg a New York-i városi rangadót az Islanders ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. A Parkőrök az utolsó harmadban négy gólt ütöttek, s végül 5–4-re diadalmaskodtak.
Petr Prucha gólja is kellett a Rangersnek
Petr Prucha gólja is kellett a Rangersnek
Petr Prucha gólja is kellett a Rangersnek
Petr Prucha gólja is kellett a Rangersnek
Petr Prucha hosszú idő után kapott ismét játéklehetőséget. A cseh hokis meg is hálálta a bizalmat, ő szerezte a Rangers első gólját a harmadik harmadban, hatalmas lökést adva a csapatnak.

Végül a Rangers hazai jégen verte meg a városi rivális Islanderst úgy, hogy az 5–4-re végződő meccsen a záróharmadban négy gólt is szerzett.

„Megkaptam a lehetőséget, hogy ismét játsszak. Gólt ütöttem, és remélem, hogy a következő mérkőzésre is beneveznek” – mondta az elmúlt nyolc találkozót kihagyó Prucha.

Legközelebb január 3-án, a Washington Capitals ellen lesz lehetősége a bizonyításra a cseh játékosnak.

Pruchát korábban tíz meccsen keresztül mellőzte a csapat, mielőtt december 3-án a Pittsburgh Penguins ellen góllal tért vissza a játékos. Ezután kétszer még jégre léphetett a játékos, majd hosszabb pihenőt, most pedig újabb lehetőséget kapott.

A Montreal Canadiens 5–2-es győzelme is említést érdemel a Florida Panthers ellen. A kanadai csapat fennállásának 3000. alapszakaszbeli sikerét aratatta. A 24-szeres bajnok kanadai alakulat e tekintetben a liga legeredményesebbje.

NHL

ALAPSZAKASZ, 81. JÁTÉKNAP
New York Rangers–New York Islanders 5–4
Florida Panthers–Montreal Canadiens 2–5
Calgary Flames–Minnesota Wild 2–1
Dallas Stars–San Jose Sharks 1–3
Colorado Avalanche–Nashville Predators 5–1
Los Angeles Kings–Columbus Blue Jackets 0–2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik