Kitartott a fehérvári előny

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2003.03.23. 23:48
Címkék
Álmosan kezdett a Cornexi: Sitiék kilenc percig nem találták meg a hazai kapu felé vezető utat, míg a Dijon egy 40-s rohammal indított. A fehérváriak nem tudták tartani a francia együttes két angolai átlövőjét, Bengueát és Kialát, akik csapatuk első kilenc góljából hetet lőttek.
A folytatásban felébredt a Cornexi és a 20. percben már csak két góllal vezetett a továbbra is nagy iramot diktáló hazai csapat. Ebben az időszakban Németh Helga és Kenyeres Fanni tartotta a lelket társaiban, ám később Virincsik Anasztázia és a kapuban kiválóan teljesítő Farkas Andrea is csatlakozott hozzájuk. A hazaiak a második játékrész elején megpróbáltak megkapaszkodni az utolsó utáni szalmaszálban, továbbra is nagy iramot diktáltak, és a játékrész közepére öt góllal elhúztak. A hajrára ismét magához tért a Cornexi, a fehérváriak jól lassították a fáradó hazaiak rohamait, s öt perccel a vége előtt ki is egyenlítettek. A mérkőzés utolsó perceiben a sportszerű dijoni közönség vastapssal jutalmazta kedvenceit és a megérdemelten továbbjutó magyar csapat teljesítményét.

Mestermérleg

Pierre Terzi:
– Már az első mérkőzésen eldőlt a továbbjutás kérdése. Mi mindent megtettünk, ám ma ez is kevés volt. Sok sikert kívánok a fehérváriaknak a folytatáshoz.

Pánczél Barabás: – Csapatom álmosan kezdett, ám később magukhoz tértek a lányok, és mind védekezésben, mind támadásban megfelelőt nyújtva, biztosan hozták a szutrkolóink és támogatóink által elvárt továbbjutást. Elsősorban lelkesedésünknek köszönhetjük a sikert.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik