Vincze, Bognár és Szekeres is Érden folytatja

Vágólapra másolva!
2011.07.04. 21:41
null
Az érdi játékosok, köztük Bognár Barbara (jobbra), megkapták a mezüket (Fotó: Fuszek Gábor)
Címkék
Az Érd női kézilabdacsapatánál a nemzetközi kupaporondra való kijutást tűzték ki célul, és ennek megfelelően erősítettek is. Az izlandi beállós Anna Úrsúla Gudmundsdóttir után három magyar válogatott érkezését jelentette be a Pest megyei klub.

 

Vincze Melinda Székesfehérvárról, Szekeres Klára Békéscsabáról, Bognár Barbara pedig Debrecenből igazolt Érdre. Az NB I-ben az előző szezonban debütáló csapatot erősíti továbbra is Tóth Tímea, aki a télen érkezett az újonchoz.

„Az új játékosokat meghatározott szempontok alapján, tudatosan, posztokra igazoltuk. Az első év türelemmel és csapatépítéssel telt, ebben az évben szeretnénk, ha a munka az eredményben és az elért helyezésben is tükröződne. Azt várom a csapattól, hogy az élmezőnyhöz tartozzunk és kivívjuk az európai kupában való szereplés jogát. A felkészülést, a valódi munkát most kezdjük, de úgy fogunk minden nap dolgozni, hogy a legjobbak közé tudjunk tartozni a magyar bajnokságban” – nyilatkozta a vezetőedző, Szabó Edina a klub honlapjának.

Az Érd az előző idényben újoncként a kilencedik helyen végzett az NB I-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik