Női kézi-vb: Hajdu János szerint megbecsülték az ellenfelet

Vágólapra másolva!
2013.12.10. 21:17
Hajdu János, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint komolyan vették a meccset, amelyen próbált mindenkinek lehetőséget adni. Jason Hoppner ausztrál kapitány elmondta, a második félidei változtatásaink után már nehéz volt a helyzetük. Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott 24 góllal nyert Ausztrália ellen.

Hajdu János, magyar szövetségi kapitány: – Komolyan vettük a meccset, megbecsültük az ellenfelet, nagy akarat és lelkesedés jellemzett minket. Mindenkinek próbáltam lehetőséget adni, az első félidő nem sikerült annyira jól, a másodikban Kiss Éva segítségével sikerült nagy előnyt kiharcolnunk. Jason barátomnak sok sikert kívánok, csináljon jó kézilabdát Ausztráliában, már látszanak a keze nyomai, a csapatában van néhány jó játékos.Hajdu János, magyar szövetségi kapitány: – Komolyan vettük a meccset, megbecsültük az ellenfelet, nagy akarat és lelkesedés jellemzett minket. Mindenkinek próbáltam lehetőséget adni, az első félidő nem sikerült annyira jól, a másodikban Kiss Éva segítségével sikerült nagy előnyt kiharcolnunk. Jason barátomnak sok sikert kívánok, csináljon jó kézilabdát Ausztráliában, már látszanak a keze nyomai, a csapatában van néhány jó játékos.

Kiss Éva, a magyar válogatott kapusa: – Örülök, hogy ilyen jó meccset tudtunk játszani, a második félidőben remekül védekeztünk, így nagy különbséggel tudtunk nyerni.

Jason Hoppner, ausztrál szövetségi kapitány: – Magyarország a második otthonom, kívánom, hogy érjenek el sikert a vb-n. Az első félidővel vagyok elégedettebb, ekkor közelebb voltunk, a magyarok második félidei cseréi után nagyon nehéz volt a helyzetünk, és nekem pihentetnem is kellett a későbbiekre. Nehéz még nekünk profik ellen végig jól játszanunk.

Jemina Harbort, az ausztrál válogatott kapusa: – A magyarok az egyik legjobb csapat, nehéz ellenük. Az első félidő volt valóban pozitív, próbáltunk olyan sok gólt szerezni, amennyit csak lehet. A szünet után már gondjaink voltak a cserék miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik