Férfi kézi: a BL-meccset kihagyó Nagy László bízik a gyors gyógyulásban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.13. 15:45
A vasárnap Mannheimben térdsérülést szenvedő Nagy László a héten csak könnyített erőnléti tréningeket végezhet, és leghamarabb hétfőn állhat ismét edzésbe. Az MKB-MVM Veszprém kézilabdázója ezért nem szerepelhet szombaton CO Zagreb elleni veszprémi BL-találkozón.

„Az elmúlt vasárnapi mannheimi Bajnokok Ligája meccsen újra egy szerencsétlen ütközés áldozata lettem, bedagadt térddel jöttem haza, és amióta itthon vagyok, folyamatosan kezelésre járok Veszprémben. Ugyanaz a lábam sérült meg, mint tavaly Szlovéniában, az egyetlen szerencsém az, hogy az ütés most nem kívülről, hanem belülről ért. Nagyon bízom a gyors gyógyulásban és a mielőbbi visszatérésben” – nyilatkozta Nagy László a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának.Nagy László a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának.

A Rhein-Neckar Löwen elleni vasárnapi meccsen a pályáról lesántikáló spanyol Cristian Ugalde ugyanakkor játékra jelentkezett. A csata harmadik sérültje, a részleges combizomsérülést szenvedő Carlos Ruesga viszont Nagy Lászlóhoz hasonlóan kezelésre jár.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik