Férfi kézi: a románok ellen hangolunk a vb-selejtezőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.16. 10:18
A magyar férfi kézilabda-válogatott Romániával vív felkészülési mérkőzést május 29-én Nyíregyházán, néhány nappal a Szlovénia elleni vb-selejtező előtt.

A szon.hu beszámolója szerint Nagy Lászlóék május 26-án érkeznek meg Nyíregyházára, majd három nappal később csapnak össze keleti szomszédunkkal. A regionális honlap értesülései szerint másnap a két válogatott zárt kapuk mögött újra megmérkőzik egymással. Válogatottunk néhány nappal később világbajnoki selejtezőt vív Szlovéniával: a párharc első felvonását június 8-án, Veszprémben rendezik, a visszavágót egy héttel később tudják le a felek.

„Természetesen nagy örömünkre szolgál, hogy újra válogatott mérkőzésnek adhat otthont Nyíregyháza. A bujtosi csarnokban hagyományosan jó hangulatú meccseket játszanak legjobbjaink, az országos szövetséggel folytatott tárgyalásaink eredményeként kaptuk meg a lehetőséget, hogy ismét vendégül láthatjuk őket. A csütörtöki mérkőzést a televízió is közvetíti” – fogalmazott Teschmayer Gábor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei szövetség elnöke. szon.hu beszámolója szerint Nagy Lászlóék május 26-án érkeznek meg Nyíregyházára, majd három nappal később csapnak össze keleti szomszédunkkal. A regionális honlap értesülései szerint másnap a két válogatott zárt kapuk mögött újra megmérkőzik egymással. Válogatottunk néhány nappal később világbajnoki selejtezőt vív Szlovéniával: a párharc első felvonását június 8-án, Veszprémben rendezik, a visszavágót egy héttel később tudják le a felek.

„Természetesen nagy örömünkre szolgál, hogy újra válogatott mérkőzésnek adhat otthont Nyíregyháza. A bujtosi csarnokban hagyományosan jó hangulatú meccseket játszanak legjobbjaink, az országos szövetséggel folytatott tárgyalásaink eredményeként kaptuk meg a lehetőséget, hogy ismét vendégül láthatjuk őket. A csütörtöki mérkőzést a televízió is közvetíti” – fogalmazott Teschmayer Gábor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei szövetség elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik