Férfi kézi: lengyel válogatott kapus pótolja Miklert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.02. 10:47
null
Wyszomirski a Pick Szeged kapusa lesz
Megvan a Veszprémbe távozó Mikler Roland utódja a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szegednél: a klub hivatalos honlapján közölte, hogy szerződtette Piotr Wyszomirskit a Csurgótól.

 

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetősége a négynapos ünnep alatt sem tétlenkedett, Dejan Bombac és Rajko Prodanovics után újabb játékos érkezéséről számolt be: a Csurgóról érkező Wyszomirski kettő plusz egy évre írt alá.

„Néhány napja vettük fel a kapcsolatot Piotr Wyszomirskivel, és kezdtünk arról beszélgetni, hogy szívesen látnánk a Pick Szeged csapatában, mivel értesültünk arról, hogy távozik Csurgóról. A lengyel válogatott kapus nagyon megörült a megkeresésnek, mert egyik álma volt, hogy a patinás szegedi egyesületbe igazoljon. Mivel Mikler Roland távozik, így mindenképpen szerettünk volna kapust igazolni. A huszonhat éves játékossal kettő plusz egy éves szerződést kötöttünk. Úgy gondolom, hogy jelentős erősítés lesz, a Pick-drukkerek a Csurgó kapusaként láthatták, hogy kiváló képességekkel rendelkezik. Piotr elmondta, hogy számára nagy kihívás lesz a Pickben való szereplés, izgalommal várja, hogy a városba költözhessen és felhúzhassa magára a Pick Szeged mezét” – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

A lengyel kapus 2012-ben érkezett Magyarországra, és meghatározó tagja lett a Csurgónak. A 194 centiméter magas kapuvédő 56-szoros lengyel válogatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik