Férfi kézi NB I: A Szegedet nem akarom lebecsülni, de… - Nagy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.16. 20:47
A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén az MKB-MVM Veszprém hazai pályán 29–23-ra nyert a Mol-Pick Szeged ellen. A mérkőzésen történtekről José Manuel Sierra és Nagy László mondta el a véleményét a Duna World riporterének.

„Az első félidő nagyon jól sikerült, a másodikban azonban kicsit visszaestünk. A Veszprém nagyon feljött, majd fordítani tudott, megmutatta, hogy nagyon erős csapat. Természetesen reménykedünk benne, hogy lesz harmadik mérkőzés, ehhez annyi kell, hogy olyan teljesítményt nyújtsunk, mint az első félidőben" – mondta José Manuel Sierra, a szegediek spanyol kapusa.José Manuel Sierra, a szegediek spanyol kapusa.

„Nyögvenyelősen kezdtünk, mivel nagy hézagokat hagytunk védekezésben, amiket a gyors lábú irányítóik megtaláltak. A második félidőben feljavultunk, volt kapusteljesítmény is, és támadásban sem görcsöltünk annyira. Igyekeztünk felgyorsítani a labdát és lövőhelyzeteket kialakítani. Fejben mindenképp itt voltunk, hiszen egy magyar rangadót nem lehet másképp lejátszani, csak százhúsz százalékot nyújtva" – értékelt Nagy László, a veszprémiek átlövője, majd a szegedi folytatásról is szót ejtett.

„Szegeden mindig nagyon nehéz nyerni, és a szegedi csapatot sem akarom lebecsülni, de ha hatvan percig tudjuk a mostani második félidei játékunkat nyújtani, annak elégnek kell lennie kedden is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik