Női kézi: Kovacsicsnak még van lezáratlan ügye a Győrrel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.03. 16:45
Bognár Nándor, a SportConcept menedzseriroda tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli start című műsorában elmondta, egyik játékosának, a nyáron a Ferencvárosba igazoló Kovacsics Anikónak még van lezáratlan ügye előző klubjával, a Győri ETO-val.

„A váltás egyértelműen bejött neki – mondta Kovacsiccsal kapcsolatban Bognár a műsorban. – Vezéregyéniség a Ferencvárosban is, a saját posztján játszik, megfelelő terhet tudnak rá pakolni, és ezt el is bírja. Egy váltás soha nem tüskementes, ha valaki kilenc-tíz évet eltölt egy helyen, ahol közönségkedvenc és szakmailag is a csúcson van, akkor nehéz úgy szakítani, hogy valaki ne legyen boldogtalan. Szerződésileg is vannak még elvarratlan szálak a Győrrel, de az ETO profi klub, biztos nem hagyja, hogy egy korábbi alapembere rossz szájízzel távozzon. Úgyhogy remélem, ez is rendeződni fog a közeljövőben."„A váltás egyértelműen bejött neki – mondta Kovacsiccsal kapcsolatban Bognár a műsorban. – Vezéregyéniség a Ferencvárosban is, a saját posztján játszik, megfelelő terhet tudnak rá pakolni, és ezt el is bírja. Egy váltás soha nem tüskementes, ha valaki kilenc-tíz évet eltölt egy helyen, ahol közönségkedvenc és szakmailag is a csúcson van, akkor nehéz úgy szakítani, hogy valaki ne legyen boldogtalan. Szerződésileg is vannak még elvarratlan szálak a Győrrel, de az ETO profi klub, biztos nem hagyja, hogy egy korábbi alapembere rossz szájízzel távozzon. Úgyhogy remélem, ez is rendeződni fog a közeljövőben."

A beszélgetés végén szóba került az is, melyik játékosa ért el egy újabb lépcsőfokhoz a karrierjében.

Kovács Anna szerződése lejár Dunaújvárosban, és elért arra a szintre, hogy megtegye a következő lépést a karrierjében. Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy eligazol, de az évek során megmutatta, hogy mire képes."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik