Férfi kézi BL: 500 néző mégis ott lehet a kölni négyes döntőben

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.07. 14:48
null
A Kiel decemberben zárt kapuk mögött ünnepelhetett BL-győzelmet (Fotó: AFP)
Csökken a koronavírusos esetek száma Kölnben, így az eredeti tervekkel ellentétben mégsem zárt kapuk mögött rendezik meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourját – írja az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) közleménye.

 

Június 12-én és 13-án rendezik Kölnben a Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A német városban május vége óta folyamatosan 50 fő alatt van a pozitív koronavírusos esetek száma. Amennyiben ez a tendencia szerdáig folytatódik, akkor 500 néző ott lehet a lelátókon. Arra is van esély, hogy még többen legyenek ott a mérkőzéseken, hiszen a az elmúlt napokban 35 fő alatti pozitív esetet regisztráltak, ha ez így marad, akkor 1000 főt is beengedhetnek a Lanxess Arénába.

„Ez az a környezet, amiben reménykedtünk ennek a nehéz évadnak a végén. A játék már jó ideje visszatért, de most végre a drukkerek is ott lehetnek az arénákban. Már nagyon várom, hogy halljam a szurkolásukat,amikor a játékosok pályára lépnek pályafutásuk két legfontosabb mérkőzésén" - mondta el Michael Wiederer, az EHF elnöke.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NÉGYES DÖNTŐ, KÖLN, LANXESS ARÉNA
ELŐDÖNTŐ (június 12.)
Barca (spanyol)–Nantes (francia)
PSG Handball (francia)–Aalborg Handbold (dán)

HELYOSZTÓK (június 13.)
Bronzmérkőzés
Döntő

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik