Női kézi: a DVSC két játékosa is az MTK-nál folytatja kölcsönben

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.28. 08:51
null
Poczetnyik Luca dunaújvárosi kölcsönszerződése után nem tér vissza Debrecenbe, a DVSC az MTK-nak adta kölcsön (Fotó: Getty Images)
A női kézilabda NB I-ben bronzéremre hajtó DVSC Schaeffler hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a következő idényt kölcsönben az MTK-nál kezdi meg Török Lilly és Poczetnyik Luca is, míg az idény közben Budaörsről megszerzett Jovana Jovovics megsérült könyökét Madridban műtik meg.

A mostani kiírásban a DVSC Poczetnyik Lucát a Dunaújvárosi KKA-nak adta kölcsön, s 15 meccsen 36 gólig jutott, míg a Siófokon kölcsönben szereplő Török Lilly kilenc bajnokin egyszer volt eredményes. A két játékos nyáron nem tér vissza a hajdúságiakhoz, hiszen a Debrecen ismét kölcsönadja őket, s mind a ketten az MTK-nál folytatják pályafutásukat.

Az idény közben a sérülések miatt Budaörsről szerződtetett szerb átlövő, Jovana Jovovicsnak megsérült a könyöke a Győr elleni mérkőzésen majd az Európa-ligában a DVSC első mérkőzésén egy ütést kapott könyökére, mely után részleges szakadást diagnosztizáltak a szerb játékosnál. A sérülést konzervatív kezeléssel nem sikerült helyrehozni, így az átlövőt Madridban műti meg egy specialista, majd Szerbiában kezdi meg a rehabilitációt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik