Bemutatkoznak az FTC női kézilabdacsapatának új igazolásai

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.07.18. 09:35
Az FTC új igazolásai nagy dobásra készülnek (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros női kézilabdacsapata új igazolásai az idénykezdet előtt megismerkedtek az FTC-MVM Népligeti Sportközponttal és az Elek Gyula Arénával.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az FTC-Rail Cargo Hungariának júniusban teljessé vált a kerete. 

Az érkezők között van a francia nemzeti csapattal az olimpiára készülő kapus Laura Glauser, valamint az átlövő Orlane Kanor. Allan Heine vezetőedző segítségére lesz az orosz irányító Darija Dmitrijeva és az átlövő Valerija Maszlova is. Az új igazolásokat a fradi.hu munkatársai körbevezették a Népligeti Sportközpontban és az Elek Gyula Arénában.

„Érdekes lesz az FTC-s klubtársak ellen játszani az olimpián. Úgy gondolom, hihetetlen hangulatban léphetünk majd pályára. Biztos csodálatos torna lesz. Mindenkinek nagy várakozásai vannak az olimpiával kapcsolatban” – vélekedett Laura Glauser.

 „Lépésről lépésre kell haladnunk az edzéseken és a meccseken is” – tette hozzá Orlane Kanor. Mindketten elmondták, hogy címeket szeretnének nyerni.

A 2016-os olimpián aranyérmes Darija Dmitrijeva is szeretne minden lehetséges trófeát elhódítani az FTC-vel. „Természetesen bajnokságot és kupát is szeretnék nyerni Magyarországon. Az Elek Gyula Arénában mindig elképesztően nehéz ellenfélként kézilabdázni, mert nem hallod a másikat.”  Valerija Maszlova kiemelte, szeretne mielőbb beépülni a csapatba, ehhez nagy segítség, hogy Budapesten otthon érzi magát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik