Női kézilabda: Pásztor Noémi új francia klubja csődje miatt Bukarestben köthet ki – sajtóhír

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2024.08.10. 17:54
Pásztor Noémi Bukarestben köthet ki (Fotó: Árvai Károly)
A román bajnok CSM Bucuresti játékosa lesz a magyar válogatott beálló, Pásztor Noémi – állítja forrásaira hivatkozva a Gazeta Sporturilor bukaresti portál.

 

A Bajnokok Ligája-győzelemre törő bukaresti klubnak azért lett hirtelen szüksége új beállóra, mert az olimpián megsérülő norvég Vilde Ingstadra térdműtét, majd nagyjából nyolc hónapos rehabilitáció vár. A GSP szerint a vészmegoldást pedig a 25 esztendős Pásztorban találták meg, aki a nyáron igazolt Mosonmagyaróvárról a Neptunes Nantes-hoz, de a francia klub egyik főrészvényese visszalépése miatt időközben csődbe ment.

Pásztor három mérkőzésen három gólt szerzett a párizsi játékokon hatodik helyezett magyar válogatottban. Szintén a Gazeta Sporturilor értesülései szerint a CSM eredetileg a szintén a Nantes-hoz tartozó Anna Lagerquistet szemelte ki Ingstad pótlására, a svéd játékos azonban februárban keresztszalag-műtéten esett át, ezért a bukaresti klubvezetés nem merte megkockáztatni szerződtetését. A CSM keretében jelenleg két román beállós, a rutinos Crina Pintea és 20 éves húga, Andreea Ailincai szerepel.

Érdekesség, hogy a CSM a közelmúltban már lecsapott egy másik játékosra is, Djurdjina Jaukovicsot a Buducsnoszt problémái miatt tudták megszerezni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik