Új autókat kaptak a Fradi női kézilabdázói

JAKUS BARNABÁSJAKUS BARNABÁS
Vágólapra másolva!
2024.08.30. 16:00
Fotó: fradi.hu
A Kovács Autóház Kft. új szponzorként egy évre szóló autóhasználattal támogatja a bajnoki címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatát.

NAP MINT NAP lenyűgözi a ferencvárosiak erőfeszítése és kitartása Kovács Pétert, a Kovács Autóház Kft. ügyvezetőjét, aki a monori autószalonban péntek délelőtt tartott sajtóeseményen bejelentette, hogy egy évre tizenkét vadonatúj, egyedi zöld matricákkal ellátott fehér Toyota C-HR típusú személygépkocsit biztosítanak az FTC játékosainak és vezetőedzőjének. Kovács szerint az a technológia és a dinamizmus, amit ezek az autók képviselnek, tökéletesen illeszkedik a ferencvárosi klub szellemiségéhez. Ehhez csatlakozott László Richárd, a Toyota Central Europe országigazgatója, aki úgy véli, kiváló együttműködést kötöttek a felek: a japán márka évek óta piacvezető Magyarországon az új autók eladását tekintve, a Fradi pedig a világ egyik legjobb kézilabdacsapata.

Az FTC részéről Nyíri Zoltán ügyvezető alelnök a Bajnokok Ligája tavalyi négyes döntőjére utalt vissza, a fővárosi zöld-fehérek akkor a döntőbe jutottak. „Akik ezt átélték, tudják, hogy ennél varázslatosabb érzés nincs. Szeretnénk visszatérni a Final Fourba, egyértelmű célunk a vezető pozíció megtartása, a lányok pedig ehhez minden segítséget megkapnak” – jelentette ki Nyíri.

A sajtóesemény végén a kézilabdázók ajándékcsomagot, és egy-egy szál zöld-fehér virágot is kaptak, illetve átvehették az autókat, melyeknek nemcsak a színe, hanem a rendszáma is illeszkedik a klub törekvéseihez, ugyanis benne van a „BL”.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik