Meggyógyult, de mégsem térhet vissza Ilic

Vágólapra másolva!
2024.10.08. 16:44
A vérképével van baj (Fotó: Árvai Károly)
Ilic Zoran, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője felépült kisebb térdsérüléséből, de nem megfelelő vérképe miatt még nem térhetett vissza a HSV Hamburg csapatába.

Az olimpikon kézilabdázó kedden az MTI-nek elmondta, amikor a párizsi ötkarikás játékokat követően visszatért a klubcsapatához, az egyik edzés után beszúrt és bevizesedett a térde, de az MR-vizsgálat megállapította, hogy szerencsére nem komoly a probléma.

„Gyógytornáznom kellett, és már nincs is vele semmi baj, viszont két hete beteg voltam, és egyelőre nincs teljesen rendben a vérképem, ezért nem térhettem még vissza. Elkezdtem edzeni, de amíg nem lesz tökéletes a vérképem, nem edzhetek a csapattal” – mondta Ilic. Hozzátette, mostanában csak konditermi edzéseket végezhet, vitaminokat szed, három-négy naponta jár vérvételre, és már elkezdtek javulni az értékei, de azt egyelőre nem tudja, mikor léphet pályára ismét.

A Hamburg öt forduló után a Bundesliga tabellájának 11. helyén áll, de a válogatott jobbátlövő a mostani szezonban még csak egy edzőmérkőzésen szerepelhetett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik