Stoptáblához ér a Debrecen?

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2003.10.24. 21:41
Címkék
9559, 8066, 9565, 10882. Imponáló fölénnyel, ragyogó játékkal száguldott át eddigi riválisain a Debrecen férficsapata. Meccsenkénti átlagban 94.5 pontot dobtak a Ráthonyi-fiúk, miközben a négy eddigi ellenfél átlagban 68-at ért el ellenük. Pazar számsor, Debrecenben mégsem kiálltják világgá, mi több, a Vadkakasok mestere amondó, még a keddi, Szolnok elleni edzőmeccsből sem érdemes messzemenő következtetéseket levonni.
"Az eddigi bajnoki meccsekhez hasonló fölénnyel vertük meg az Orosz Laci nélküli Szolnokot, de én azt mondom, ez az eredmény sem jelent semmit – így Ráthonyi Tamás. – Ismerjük el, talán a kecskeméti kiruccanást leszámítva, eddig valamelyest gyengébb riválisokkal kerültünk szembe, márpedig az Albacomp a másik véglet, egyike a legjobb gárdáknak. Ettől függetlenül elég magabiztos a csapat, az pedig legyen a székesfehérváriak gondja, hogy hazai környezetben nyerniük kell. Úgy vagyunk vele, ők csak veszíthetnek, ezért: izguljon az Albacomp!”Hallgassuk, mit szól mindehhez Farkas Sándor, a székesfehérváriak trénere: "Kemény lecke volt számunkra a paksi vereség, amely rámutatott, az erős csapatok ellen nem engedhető meg a hullámzó teljesítmény – mondta a szakember. – A Debrecen fantasztikus, csak úgy szórja a hárompontosokat és centerben is nagyon erős, ám nekünk szombaton mégis meg kell állítanunk. Tiszta sor, hazai pályán csak a győzelem elfogadható, főleg annak, aki bajnok akar lenni.”Bojan Lapov: "Az Atomerőmű elleni vereség után kicsit rosszabb lett a hangulat a csapatnál, de ettől a kudarctól csak még elszántabbak lettünk. Hazai pályán mindig jobban játszunk, így a szombati rangadón csakis a győzelemre gondolunk. Ha a bajnokság végén elsők szeretnénk lenni, több kisiklást nem engedhetünk meg magunknak. Várom a Bukva elleni párharcot, de hozzáteszem, a legfontosabb az, hogy a csapat jól játsszon."

Szejo Bukva: "Remek formában vagyunk, úgy érzem, erősebb a keretünk, mint a legutóbbi idényben volt. Nagy meccs lesz a szombati, hiszen nagyon erős az Albacomp is. Az esélyek? Maradjunk annyiban, hogy győzni szeretnénk, a fiúk hozzáállásával nincs gond, igazán motivált gárda a miénk. Biztosra veszem, hogy az eddigi legkeményebb meccsünk következik, amelyen agreszszíven kell játszanunk."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik