Sztárok nélkül is megy

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2004.03.23. 21:20
Címkék
Újfent holtversenyben (51 győzelem mellett 19 vereséggel) áll az Indiana és a Sacramento a liga élén, miután a Pacers kiadós verést mért a Chicagóra.
Eredmények
NBA 2003-2004

A keleti listavezető a második negyedben elveszítette egyik legjobbját, a térdét megütő Jermaine O’Nealt, ennek ellenére egy pillanatra sem ingott meg, a veterán Reggie Miller vezetésével gond nélkül szakította meg kettes vereségsorozatát (és kerülte el, hogy az idényben először zsinórban három fekete pontot kelljen elkönyvelnie). A Philadelphia jobban megdolgozott a pénzéért a továbbra is sérült Allen Iverson távollétében, de végül legyűrte a félelmetes, ám az egy nappal korábbi Nets-verésbe belefáradó Dallast.
A Portland harmadik negyedbeli 17 pontos hátrányról fordított 81–75-re, ám Jao Ming három kosárral hosszabbításra mentette a meccset, akkor pedig a Houston már nem ismert kegyelmet. A Rocketsből egyedül Steve Francisnek hozott bosszúságot a nap: a védőnek 25 000 dolláros büntetést kell fizetnie minapi káromkodós tévéinterjúja miatt.

Tv: a Sport1 ma 19.45-kor felvételről közvetíti a Minnesota–San Antonio rangadót
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik