Green: csöppet sem zöld út

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2004.07.18. 23:03
Címkék
Négy játékosról kénytelen lemondani Zsoldos András szövetségi kapitány az Európa-bajnoki középdöntő-sorozat felkészülésének rajtján. A debreceni Ledon Green honosítási folyamata lényegesen lassabban halad a vártnál, az ügyet intéző csapat többször is elveszett a bürokrácia útvesztőjében, ezért a bedobó egyelőre marad Amerikában (mi több, félő, ha megjön, akkor sem a magyar válogatott keretéhez csatlakozik&).
Rajta kívül a Philadelphiából hazatérő, ám hátsérüléssel bajlódó Bencze Zoltán, valamint a két klasszis, Dávid Kornél és Gulyás Róbert hiányzik a hétfői találkozóról. Nem könnyíti meg Zsoldos helyzetét, hogy a két légiós center sorsa tökéletesen bizonytalan, így csak reménykedni lehet benne, hogy hamarosan pont kerül a hetek óta húzódó biztosítási ügy végére. Mint ismert, a spanyol Tauban szereplő Dávid, illetve a pillanatnyilag még csapat nélküli Gulyás a klubjához, valamint a menedzseréhez irányította a honi szövetség illetékeseit (Bodrogváry Iván főtitkár, illetve a saját érdekéből aktív Zsoldos kapitány "nyomoz"), ám egyelőre nem tudni biztosan, miként juthatnának közös nevezőre a felek. Annyi bizonyos: a két leghíresebb magyar kosaras hétfőn nem utazik el Kaposvárra.
A Zsoldos, Sabáli edződuó így a Mészáros Zalán, Simon Balázs, Kálmán László, Németh István, Fodor Gergely, Horváth Ákos, Pankár Tibor, Dénes Gábor, Kámán Tamás, Góbi Henrik, Sitku Ernő, Báder Márton és Czigler László alkotta kerettel vág neki a munkának, melynek végén szeptember 8-tól a belga, német, ukrán trió testén át juthat el a jövő évi kontinenstornára a magyar nemzeti csapat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik