Férfi kosár Euroliga: a Bayern, a Barca és a Milano egy hatosban

Vágólapra másolva!
2014.07.10. 13:48
Elkészítették a férfi kosárlabda Euroliga első körének csoportbeosztását. A címvédő Maccabi Tel-Aviv sorsolása nem tűnik nehéznek, de a CSZKA Moszkva biztosan komoly erőpróba elé állítja az izraeli együttest. A legutóbbi kiírásban döntős Real Madrid sem áll megoldhatatlan feladatok előtt, ellenben a Barcelona a „halálcsoportba” kapott besorolást. A bronzérmes katalánok egy hatosba kerültek a Panathinaikosszal, a Fenerbahcéval, az EA7 Milanóval és a Bayern Münchennel is.

Az első csoportkörben az egy csoportban lévők oda-vissza játszanak egymás ellen. A hatosok első négy helyezettje bejut a legjobb 16 közé, ahol két nyolcas csoportban folytatják a küzdelmet a csapatok.

FÉRFI KOSÁRLABDA EUROLIGA, 2014–2015
1. CSOPORTKÖR
A-CSOPORT:
Real Madrid (spanyol), Anadolu Efes (török), Zalgiris Kaunas (litván), Nyizsnij Novgorod (orosz), Dinamo Sassari (olasz), a selejtezőkör győztese
B-CSOPORT: CSZKA Moszkva (orosz), Maccabi Tel-Aviv (izraeli), Unicaja Málaga (spanyol), ALBA Berlin (német), Cedevita Zagreb (horvát), Limoges CSP (francia)
C-CSOPORT: Barcelona (spanyol), Panathinaikosz (görög), Fenerbahce Ülker (török), EA7 Milano (olasz), Bayern München (német), PGE Turów Zgorzelec (lengyel)
D-CSOPORT: Olympiakosz (görög), Valencia (spanyol), Laboral Kutxa (spanyol), Galatasaray (török), Crvena zvezda (szerb), Neptünas (litván)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik