Női kosár NB I: Szentpáli Gergő marad a Dávid Kornél KA vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2024.07.04. 19:30
Szentpáli Gergő folytatja a megkezdett munkát (Fotó: davidkornelakademia.hu)
Szentpáli Gergő marad a női kosárlabda NB I-ben újonc Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia vezetőedzője – közölte a klub beszámolója alapján az MTI.

 

„Könnyen megegyeztünk a következő szezonról. Úgy érzem, egyik félben sem voltak kérdőjelek a közös folytatás kapcsán” – nyilatkozta Szentpáli Gergő a klub sajtóközleményében. Hozzátette, hatalmas kihívást jelent számára, hogy ősztől az élvonalban edzősködhet.

„Kiváló szakemberek és emberek segítik a munkámat, ezért teljesen nyugodt vagyok. Az edzői karban nem lesz változás, ragaszkodtam az idei stábomhoz. Karrierem egyik fontos állomása következik, aminek minden pillanatát szeretném megélni és mindennap tovább fejlődni” – magyarázta.

A székesfehérvári csapat első élvonalbeli idényének célkitűzéseiről Szentpáli azt mondta, a biztos bennmaradás sablonválasz lenne, ezért inkább az a cél, hogy legyenek minél versenyképesebbek. Hozzáfűzte: már látszik, hogy könnyen kettészakadhat a mezőny a következő idényben, számukra pedig kedvező, hogy ismét 12 csapatos lesz az első osztály.

„Így több olyan mérkőzésen léphetünk pályára, ahol lehet keresnivalónk” – vélekedett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik