Ali Krieger végre a gyógyulás útján

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.06.01. 09:06
Az amerika válogatott egyik kulcsjátékosa januárban szenvedett súlyos térdsérülést a Dominikai Köztársaság elleni meccsen. Az orvosok akkor...

Az amerika válogatott egyik kulcsjátékosa januárban szenvedett súlyos térdsérülést a Dominikai Köztársaság elleni meccsen. Az orvosok akkor 6-8 hónapos kihagyást jósoltak az 1. FFC Frankfurt játékosának, a szurkolók azonban még mindig nem hagytak fel a reménnyel, hogy kedvencük ott lehet a londoni olimpián.Az amerika válogatott egyik kulcsjátékosa januárban szenvedett súlyos térdsérülést a Dominikai Köztársaság elleni meccsen. Az orvosok akkor 6-8 hónapos kihagyást jósoltak az 1. FFC Frankfurt játékosának, a szurkolók azonban még mindig nem hagytak fel a reménnyel, hogy kedvencük ott lehet a londoni olimpián.

Alit Németországban operálták, azóta ott kezelik a lábát. Az operáció alatt azonban csapattársai épp Mexikóval mérkőztek az olimpiai selejtezőkben, így csak virtuálisan tudtak Kriegerrel lenni. A lányok sajátos, ám megkapó módját választották a biztatásnak: Liebe felirattal a kezükön léptek pályára, a fotót pedig feltették netre. (Kriegernek ugyanis épp ilyen tetoválása van.)

Néhány nappal ezelőtt azonban visszarepült kicsit Amerikába, ahol meglátogatta válogatottbeli csapattársait is az edzőtáborban.Természetesen kihasznála a lehetőséget arra is, hogy kicsit készülhessen a USWNT edzőgárdájával.

Tudom, hogy Ali több olvasómnak is nagy kedvence - mindannyian szorítunk a teljes felépüléséért. Hajrá, Ali!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik