Kanada poénkodásban már olimpiai bajnok

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.08.06. 08:08
Címkék
A négy elődöntős csapat közül eddig talán a kanadai válogatottról ejtettem a legkevesebb szót, bár a Kötényblog olimpiai fotóalbumában azért...

A négy elődöntős csapat közül eddig talán a kanadai válogatottról ejtettem a legkevesebb szót, bár a Kötényblog olimpiai fotóalbumában azért számos fénykép bekerült Kyle-ékról. Most egy kicsit belesünk hozzájuk az olimpiai faluba, meglátjátok, nem semmi a hangulat.A négy elődöntős csapat közül eddig talán a kanadai válogatottról ejtettem a legkevesebb szót, bár a Kötényblog olimpiai fotóalbumában azért számos fénykép bekerült Kyle-ékról. Most egy kicsit belesünk hozzájuk az olimpiai faluba, meglátjátok, nem semmi a hangulat.

A CanWNT mókamestere a Kötény-olvasók által is jól ismert Karina LeBlanc, azaz KK, aki a Puma (és azon belül is a mellrákellenes kampány) egyik reklámarca. A Sky Blue FC kapusa nem jön zavarba a kamerák előtt sem, így több olyan felvétel is található a Youtube-on, ahol válogatott csapattársait interjúvolja. Nekem ez a kedvencem, arról faggatja a többieket, ki hogyan fogja ünnepelni góljait az olimpián. (Van, aki még a totál lökött KK-t is felülmúlja amúgy.)

A kanadai válogatott sajátos módon hangol a meccsek előtt: közös daluk a Power Of Love Celine Diontól, ezen a felvételen hallható is a nagyszerű produkció, ami ugyan kissé szétszórtan indul, de ha kicsit beleteker az ember, azért egész szépen összeáll.

Az énekesnő az olimpia előtt posztolta hivatalos Facebook-oldalára a videót, és a legjobbakat kívánta a csapatnak az olimpiára.

A CanWNT egyik legnagyobb sztárja nyilvánvalóan Christine Sinclair (igen, ő az, aki a tavalyi vb-n törött orral, fejvédőben is vállalta a játékot). Senki sem játszott nála több meccset a kanadai válogatottban. Christine a Coca Cola egyik reklámarca hazájában, ez a videó a cég olimpiai kampányához készült.

A lányok az olimpia előtt a svájci alpokban edzőtáboroztak, ezt a képet elnézve pukkadok az irigységtől.

A csapatszellem tehát kifogástalan, az USWNT ellen pedig az is kiderül ma, hogy mindez mennyit ér az olimpián.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik