Nyilatkozatok: Glázer Róbert boldog volt

Munkatársainktól MunkatársainktólMunkatársainktól Munkatársainktól
Vágólapra másolva!
2003.01.26. 21:57
Címkék
Csertői Aurél (Győr): – Az első két mérkőzésünket a helyzetek alapján simán meg kellett volna nyernünk, ám ez sajnos egyik alkalommal sem sikerült. A Siófok elleni találkozónk gyalázatosra sikeredett. Be kell vallanom, megdöbbentett a csapatom produkciója a záró mérkőzésen, az a legkevesebb, hogy nem ezt vártam a játékosoktól. Egyelőre csak keresem az okokat, hogy mi történhetett velünk ezen az összecsapáson.

Csank János (Siófok): – A torna elején árnyékai voltunk önmagunknak. Túlságosan nagy hévvel támadtunk, de hiába vonultattunk fel nagy erőket az ellenfél kapui előtt, csak lehetőségekig jutottunk, gólig viszont nem. Az offenzíva miatt gyakran kinyíltunk hátul, emiatt több bosszantó gólt kaptunk. A Győr ellen megszabadultak a játékosok a görcsösségtől, és könnyedén futballozva olyan teljesítményt nyújtottak, amilyet előzetesen vártam tőlük.

Pintér Attila (Pápa): – Egységes csapat benyomását keltettük, fegyelmezetten futballoztunk, megmutattuk, hogy tudunk küzdeni, de akárcsak nagypályán, ezúttal is sok gólhelyzetet hagytunk kihasználatlanul. Emelt fővel távozhatunk a csarnokból, hiszen mindenki mindent megtett a továbbjutásért, és bár ez nekünk nem sikerült, úgy vélem: ha tavaszszal is ugyanígy harcolunk, lehetnek sikereink.

Glázer Róbert (Lombard FC Haladás): – Nem számítottam a tornagyőzelemre. Keményen dolgoztunk az edzőtáborban, és onnan érkeztünk ide. A játékosok kellemes meglepetést szerezve, nagyszerű hozzáállással játszották végig a selejtezőt. Örömteli, hogy jó csapatok előtt jutottunk tovább, és azt gondolom, megérdemelten ünnepelhetünk. A sikerhez szükségünk volt a minket elkísérő szurkolókra is, akik nagyszerű hangulatot teremtettek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik