Kaposvár-Celldömölk 1-2 - Keszei Ferenc elégedetlen

Vágólapra másolva!
2003.03.08. 23:48
Címkék

GÓLSZERZÔ
Horváth Péter a 13. percben Jéger viszszafejelt labdáját nyolc méterről kapásból vágta a kapu jobb oldalába (1–0). Jáger a 23. percben a rövid szólót követően húsz méterről váratlanul kapura küldte a labdát, amely Balajcza kezéből kiperdülve pattant a kapu jobb alsó sarkába (1–1). Tóbiás a 85. percben 22 méterről lőhetett szabadrúgást, s a labda a későn vetődő Balajcza kezét érintve került a kapu jobb oldalába (1–2)

SÁRGA LAP
Mező (Csíkvár buktatásáért) a 23., Jáger (Anghel felrúgásáért) a 27., Tereny (Csíkvár megrúgásáért) a 61., Szöllősi (Tóth Gábor buktatásáért) a 66. percben

KIÁLLÍTVA
Tereny a 85. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:2 (2:2)

A Rákóczi első akciója meghozta a vezető gólt, ám a hazaiak csak tíz percig örülhettek a vezetésnek, mert ekkor egy potyaízű találattal egyenlítettek a vasiak. Szünet után Andruskó Attilát Nagypál Tibor váltotta, vagyis Keszei Ferenc, a Kaposvár vezetőedzője a támadójátékot eröltette, majd nem sokkal később a brazil André is előrébb lépett egy sorral. A celldömölkiek megszállták a pálya közepét, s már a hazai térfélen letámadták ellenfelüket. Nagy gólhelyzetet a Rákóczi nem is tudott összehozni, sőt a mérkőzés hajrájában a vendégek egy szabadrúgás góllal a vezetést, és egyben a győzelmet is megszerezték.

Mestermérleg
Keszei Ferenc:
– Csapatomban alig akadt kiemelendő teljesítmény.
Horváth Tamás: – Teljesítményünkkel rászolgáltunk a győzelemre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik