NB I B – Büki TK–Monor 5–3

Vágólapra másolva!
2003.03.16. 22:16
Címkék
GÓLSZERZÔ
Bausz az 1. percben egy a bal szélről laposan belőtt labdát öt méterről továbbított a jobb alsó sarokba (1–0). Bausz a 16. percben Seper bal oldalról átívelt labdáját a jobbösszekötő helyéről, nyolc méterről helyezte a kapu jobb oldalába (2–0). Bausz a 27. percben középen kiugrott, kicselezte a kifutó Kisnémethet, majd 17 méterről a kapu közepébe lőtt (3–0). Bausz a 60. percben Liviu Bonchis bal oldalról beívelt szögletrúgása után két lépésről fejelt a léc alá (4–0). Bausz a 61. percben középen szerzett labdát, majd 16 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (5–0)

SÁRGA LAP
Kajli (Bonchist felvágta) a 10., Kerepeczki (megrúgta Nagy Csabát) az 55. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:3 (3:3)

A Büki TK már a harmincadik másodpercben megszerezte a vezetést. Bausz Róbert nagyszerű ütemben érkezett a bal szélről belőtt labdára, és máris a vendégek hálójába jutott a labda.

A Sopronból érkezett csatár, Bausz Róbert (középen) ellenállhatatlanul futballozott
A Sopronból érkezett csatár, Bausz Róbert (középen) ellenállhatatlanul futballozott
A Sopronból érkezett csatár, Bausz Róbert (középen) ellenállhatatlanul futballozott
A bükiek kontratámadásai a folytatásban is veszélyesebbek voltak, ráadásul a befejezéseknél Bausz jeleskedett, aki újabb két gólja után már az első félidőben mesterhármassal dicsekedhetett. Szünet után még nyomasztóbbá vált a büki csapat fölénye. Bausz folytatta gólgyártását, és újabb két ragyogó góllal terhelte meg Kisnémeth Imre hálóját.

Mestermérleg
Mihalecz István:
– Rendkívüli csatárteljesítményt láthattunk. A második félidőt elszórakozta csapatom.
Gubucz László: – Sok vereséget elszenvedtünk, de a mostanihoz hasonlót még nem.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik