Tatabánya-Balassagyarmat 0-0: Még büntetőből sem tudtak kapuba találni a csapatok

A mérkőzésről tudósított: MOLNÁR JÓZSEFA mérkőzésről tudósított: MOLNÁR JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2003.04.26. 21:01
Címkék
SÁRGA LAP
Vejmola (megrúgta Szilágyit) a 14., Gáspár (felvágta Demét) a 43., Hosnyánszki (visszahúzta Havránt) a 61., Morvai (felrúgta Vejmolát) a 81., Havrán (kezezésért) a 91. percben

KIÁLLÍTVA
Ivitz (reklamálásért) a 39. percben
SZÖGLETARÁNY: 3:5 (1:3)
Ha lehetne egyesre osztályozni, a mérkőzést kizárólag e nem éppen hízelgő kalkulussal illetnénk. A két meglehetősen gyenge teljesítményt produkáló csapat küzdelme pedig eleinte reményteljesnek bizonyult. Az első félidőben többnyire a vendég balassagyarmatiak szerezhettek volna gólt, ám hol Lipták József, a hazaiak kapusa, hol meg a lestaktika akadályozta meg őket a gólszerzésben. Fél óra elteltével feljebb lépett a Tatabánya, és a 39. percben Hosnyánszki Zsolt majdnem gólt ért el, ám a Vincze István lerántásáért megítélt büntetőt Vámos János kapus kivédte. A tizenegyes előtt a játékvezetőt megsértő Ivitz Zoltánt Nyekita Dezső bíró leküldte a pályáról. A Tatabánya reménykedhetett, hogy a második játékrészben gólra, sőt gólokra válthatja emberelőnyét, ám bármennyire is hihetetlen, a hazai kék-fehérek egyetlen alkalommal sem jutottak a balassagyarmati tizenhatoson belülre, sőt annak közelébe sem. Az 50. percben Szabados Attila ziccerét fogta Lipták, majd három peccel a vége előtt hasonló szituációból tizenegyeshez jutott Gergely Károly csapata. A kapus azonban ez alkalommal is jól vetődött, így a rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Mestermérleg
Török József: – Egyik csapat sem érdemelt volna pontot.
Gergely Károly: – Tíz emberrel is sokat tettünk a győzelemért, ám a kihagyott tizenegyes miatt meg kellett elégednünk a döntetlennel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik