NB I B: A kapus volt a mezőny legjobbja

A mérkőzésről tudósított: VAJDA GYÖRGYA mérkőzésről tudósított: VAJDA GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2003.06.04. 22:01
Címkék
GÓLSZERZÔ
Németh J. a 10. percben a Csernáktól kapott labdával lefutotta a védőket és 15 méterről, jobbal laposan a kapu bal oldalába lőtte a labdát (1–0). Németh J. a 70. percben a kapusról kipattanó labdát közelről gurította a kapu közepébe (2–0)

SÁRGA LAP
Lászka (Jágert buktatta) a 4., Orovecz (Germánt buktatta) a 75., Plókai (Takács Szilárdot buktatta) a 77. percben

SZÖGLETARÁNY: 0:11 (0:5)
Régen láttak már annyi embert a celldömölki futballpályán, mint szerda délután. Nem csoda, hiszen az ellenfél, a csupán 30 kilométerre lévő pápai város egylete volt. Ráadásul a látogatók edzője éppen az a Pintér Attila, aki egy évvel ezelőtt még a cellieket irányította. A két klub egyébiránt nagy barátságban van egymással, s a szurkolók sem viselkednek ellenérzéssel egymás iránt, ezért aztán a szokásos rendezőgárda, s néhány rendőr vigyázott csupán a biztonságra. Mindenki azt hitte, "barátságos” eredmény lesz a pályán is, ám nem így történt. A visszalépés gondolatával foglalkozó hazaiak nagy elszántsággal, nagy akarással futballoztak, s bár csupán kétszer jutottak el a vendégek kapujáig, ez mégis elég volt ahhoz, hogy megnyerjék a találkozót. A mérkőzés legjobbja Baji Tamás volt, mert hiába játszott mezőnyfölényben a Pápa, hiába dolgoztak ki Sitku Illésék rendre helyzeteket, Baji döntő pillanatokban hárított. Meglepetés az eredmény, ám nem érdemtelenül jutott a három pont a lelkes, csupaszív celldömölkiek birtokába.

Mestermérleg

Horváth Tamás:
– El kell ismerni, ezen a napon barátságban voltunk a szerencsével. Ám mégsem kell szerénykednünk, mert egy igen jó együttest győztünk le.
Pintér Attila: – Rendkívül jó játékvezetés mellett kaptunk ki. Amíg három méterről nem rúgjuk be, illetve nem fejeljük be helyzeteinket, ne álmodozzunk a sikerről. A három pont is csak annak a csapatnak jár, amelyik gólt tud rúgni. Mi képtelenek voltunk a kapuba találni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik