Újabb játékost próbáltak ki

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2003.07.12. 22:04
Címkék
Csehi Zoltán után újabb próbajátékos  ráadásul szintén csatár  csatlakozott a DVSC-MegaForce együtteséhez.
Hadis Zubanovics neve ismerősen csenghet, mivel a legutóbbi két szezont – ha hihetünk a világhálón fellelhető adatoknak – a török Istanbulspor gárdájában töltő bosnyák futballista a télen az MTK-nál is edzőszerelést húzott. Habár Egervári Sándor, a kék-fehérek mestere többször is elégedetten nyilatkozott a játékos teljesítményét illetően, Zubanovics utóbb mégsem költözött a magyar fővárosba. Ellenben pénteken feltűnt Tiszaújvárosban – ahol szombatig edzőtáborban készültek a bajnoki és a nemzetközi idényre a Loki futballistái –, majd a Kertvárosi FC elleni tesztmeccsen egy félidő erejéig bizonyítási lehetőséghez is jutott. Csehi Zoltánnal kapcsolatban Szilágyi Sándor ügyvezető elmondta, hogy a román FC Bihor gárdájából érkezett támadóval a hét utolsó napján ülnek tárgyalóasztalhoz, s még aznap sor kerülhet a szerződés aláírására is – immár Debrecenben. A lassan mögöttünk hagyott héten Szima Gábor, a DVSC Futball Rt. elnöke a városházára látogatott, és – a másik tulajdonost – a várost képviselő Kósa Lajos polgármesterrel tárgyalt. A felek egyetértettek abban, hogy Debrecennek szüksége van egy minden igényt kielégítő utánpótláscentrumra, amelyre a Gázvezeték utca északi részét szemelték ki a tulajdonosok. A polgármester szerint állami támogatással egy év múlva elkezdődhet a beruházás. Szintúgy közös akarat az Oláh Gábor utcai stadiont 15-20 ezer férőhelyesre bővítése fedett lelátókkal és más extrákkal. Visszakanyarodva a csapathoz, az edzőtábor zárónapján Szentes Lázár vezetőedző szokásához híven – hogy minden labdarúgója játéklehetőséghez jusson – két részre osztotta a keretet, az egyik gárda a Baktalórántházával, míg a másik a nyíregyházi illetőségű NB I B-s Kertvárosi FC-vel csatázott. A szerdai találkozókat kihagyó két Tamás, Szekeres és Sándor sérülése rendbe jött, így pályára léptek, ellentétben a délelőttre belázasodó Sandro Tomiccal. A kapus mindazonáltal ott lesz a siófoki Futbálon, ahová Szentes Lázár mellett kilenc futballistát – Tomicot, Szekerest, Selymes Tibort, Ronald Habit, Marius Sumudicát, Bajzát Pétert, Böőr Zoltánt, Éger Lászlót és Flávio Pimet – delegál a DVSC. DVSC-MegaForce–Kertvárosi FC 4–2 (0–0)
Tiszaújváros, 300 néző. V: Nagy Cs.
DVSC: Takács T. – Nikolov, Éger, Selymes – Kiss Z., Habi, Sándor T., Madar Cs., Böőr – Zubanovics (Halmosi), Bajzát
KERTVÁROS. 1. félidő: Balogh Z. – Lakatos, Szatke, Ambrusz, Virágh – Domokos, Turóczi, Müller, Karkusz – Cipf, Kocsis. 2. félidő: Tuska – Lakatos, Szatke, Márton, Homann – Ignácz Z., Kozma, Illés, Ignácz J. – Marcsek, Fekete
G: Bajzát (2), Sándor T., Madar Cs., ill. Fekete, Szatke

DVSC-MegaForce–Baktalórántháza 4–0 (3–0)
Tiszaújváros, 200 néző. V: Soós
DVSC: Balogh J. – Dombi, Flávio Pim, Szekeres – Jeremiás, Tisza (Nagy Z.), Vincze G., Andorka, Szatmári – Sumudica, Csehi Z.
G: Tisza, Jeremiás, Andorka, Sumudica
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik