Tizenhat maradhat

B. N. Z.B. N. Z.
Vágólapra másolva!
2003.09.02. 22:28
Címkék
Tizenöt mérkőzést rendeznek ma a Magyar Kupában, a tét a legjobb 16 közé jutás. Egy találkozót, a nagy érdeklődéssel várt Nyíregyháza Spartacus FCFerencváros meccset a zöld-fehérek bajnoki meccse miatt szeptember 17-ére halasztottak.
Az élre mindenképpen a Tatabánya–ZTE találkozó kívánkozik. Egyrészt mindkét csapat még pont nélkül áll a bajnokságban (a hazaiak a másodosztályban, a zalaiak az élvonalban zárják a tabellát). Ráadásul a vendégeknél edzőváltás is volt, ott Mihalecz István próbálja meg felrázni az önbizalmuktól megfosztott egerszegieket. A Haladás az NB I B-ben még pontot sem szerző BKV Előréhez látogat, míg az Arany Ászok Liga jelenlegi listavezetője, a Pintér Attila vezetésével megtáltosodott Matáv Sopron Balassagyarmaton írhatja tovább sikertörténetét. A bajnok MTK Hungáriára is nehéz feladat vár, hiszen a kék-fehérek a másodosztályban százszázalékos teljesítménnyel a második helyen álló Kecskeméti TE-hez látogatnak, ráadásul a Bács-Kiskun megyeiek még nem kaptak gólt a most zajló szezonban. Fővárosi derbit rendeznek a Haraszti úton, ahol a nem túl acélos Soroksár a másodosztály listavezetőjét, a Honvédot fogadja. S még egy izgalmasnak ígérkező pesti meccs: a Vasas Fáy utcai stadionjába a Debrecen érkezik vendégségbe. A főtáblán immár pályára lép az Orosháza is, amely az előző kupafordulóban erőnyerő volt, a Békés megyei együttes a Videotont fogadja.A legjobb 16 közé jutásért
Tuzsér SE–Balaton FC, Tuzsér, 16.00. V: Fábián. Bodajk FC–Győri ETO FC, Bodajk, 16.00. V: Világi. FC Tatabánya-Auto Trader–Zalaegerszegi TE, Tatabánya, 16.00. V: Solymosi. Mátészalka FC–Pécsi MFC, Mátészalka, 16.00. V: Sápi. Orosháza FC–Videoton FCF, Orosháza, 16.00. V: Saskőy. BKV Előre–Lombard FC Haladás, Lehel u., 16.00. V: Dubra-viczky. Balassagyarmati SE–Matáv Sopron, Balassagyarmat, 16.00. V: Bede. FC Keszthely– Intergál-DAC (Győr), Keszthely, 16.00. V: Böröczi. Soroksár–Bp. Honvéd, Haraszti út, 16.00. V: Makai. Ceglédi VSE–Makó FC, Cegléd, 16.00. V: Varga I L. Karcagi SE–Kaposvölgye VSC-Nagyberki, Karcag, 16.00. V: Bodnár A. Szentlőrinci SE–Barcsi SC, Szentlőrinc, 16.00. V: Kepe. Felcsút SE–Szentesi TE, Felcsút, 16.00. V: Szabó R. Bp. Vasas–Debreceni VSC-MegaForce, Illovszky-stadion, 19.00. V: Hanacsek. Kecskeméti TE–MTK Hungária, Kecskemét, 19.00. V: Kiss B.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik