Muszbek Mihály: Maradok!

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2004.12.10. 20:43
Címkék
Bár több helyről hallani a pletykát, sőt már a sajtó is foglalkozik vele, Muszbek Mihály cáfol minden olyan információt, amely szerint elhagyná az Újpestet. A lila-fehérek csapatát működtető labdarúgó-kft. egyik tulajdonosa, aki a nyáron érkezett a futballcéghez, lapunknak elmondta, a Megyeri útiakkal kíván maradni.
"Nagyon sokat köszönhetek az Újpestnek - mondta Muszbek Mihály. - Az elmúlt félévben kellemes élményeket szereztem a Megyeri úton, így aztán fel sem merül bennem, hogy eladjam a tulajdonrészemet. Mostanság ez nem aktuális kérdés, nem is foglalkozom vele, csak azzal, hogy megteremtsük a jó szereplés feltételeit a csapat számára. Ennél többet nem kívánok mondani ebben a kérdésben."

Muszbek Mihály nem adja fel (Fotó: Németh Ferenc)
Muszbek Mihály nem adja fel (Fotó: Németh Ferenc)
Muszbek Mihály nem adja fel (Fotó: Németh Ferenc)
Muszbek Mihály tehát szűkszavú és lényegre törő, és állítja azt, hogy marad.
Ami pedig a keretet illeti: lehet, hogy lesz olyan, aki érkezik, hiszen a lila-fehérek külföldről és itthonról is szívesen igazolnának játékost. Szóba került a legutóbb Belgiumban szereplő Lendvai Miklós szerződtetése - a 23-szoros válogatott labdarúgó jelenleg Cipruson van próbajátékon, amennyiben ott nem jár sikerrel, minden bizonnyal Újpesten folytatja. Információink szerint tárgyaltak már a fehérvári Tóth Balázs és Hercegfalvi Zoltán megszerzéséről is.



Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik