Terembajnokság: ezúttal az MTK ünnepelhetett

Tudósítóinktól TudósítóinktólTudósítóinktól Tudósítóinktól
Vágólapra másolva!
2005.01.30. 22:44
Címkék
Utoljára léptek pályára a csapatok az idei Arany Ászok Terembajnokságon. A három selejtező után a döntőt rendezték meg Debrecenben. A csaknem teljesen megtelt Főnix-csarnokban sokáig jó volt a hangulat, ám az elődöntőkben a nagy táborral büszkélkedő újpestiek mellett a házigazdák is búcsúztak, úgyhogy az MTK-Győr finálét már csak a legfanatikusabbak nézték végig. A fővárosi kék-fehéreket nem zavarta a csend, magabiztosan nyertek.
Az NSO ajánlja:

Hatos döntő - Debrecen, január 30. (vasárnap):
DVSC-MegaForce (címvédő-rendező),
Újpest FC, MTK Budapest, FC Fehérvár, Matáv Sopron, Gyôri ETO FC


Első forduló - Nyíregyháza, január 8. (szombat):
Cikkünk a selejtezőről:
Kiváló futball, újpesti diadal
Fotógalériánk a selejtezőről:


Második forduló - Budapest, január 16. (vasárnap):
Cikkünk a selejtezőről:
Parádés játék kék-fehérben
Fotógalériánk a selejtezőről:


Harmadik forduló - Pápa, január 22. (szombat):
Cikkünk a selejtezőről:
Sopron, Győr: irány a döntő!
Fotógalériánk a selejtezőről:
Az NSO ajánlja:

Hatos döntő - Debrecen, január 30. (vasárnap):
DVSC-MegaForce (címvédő-rendező),
Újpest FC, MTK Budapest, FC Fehérvár, Matáv Sopron, Gyôri ETO FC


Első forduló - Nyíregyháza, január 8. (szombat):
Cikkünk a selejtezőről:
Kiváló futball, újpesti diadal
Fotógalériánk a selejtezőről:


Második forduló - Budapest, január 16. (vasárnap):
Cikkünk a selejtezőről:
Parádés játék kék-fehérben
Fotógalériánk a selejtezőről:


Harmadik forduló - Pápa, január 22. (szombat):
Cikkünk a selejtezőről:
Sopron, Győr: irány a döntő!
Fotógalériánk a selejtezőről:
Hiszik vagy sem, van rá esély, hogy a közeljövőben hazánkban is felsőfokon játsszák majd a futballt. Nem, nem a mínusz 11 Celsius-fokos hideg ment az agyunkra, hanem arról volna itt szó, hogy a különböző tervekhez, csomagokhoz és programokhoz szokott országban most remek sansz van a Labdarúgás Operatív Program beindítására. Vasárnap délelőtt éppen erről tanácskozott Bozóky Imre, az MLSZ jelenlegi első embere (hogy jelenlegi, azt azért érdemes hangsúlyozni, mert a szövetség február 28-án tartja tisztújító közgyűlését), valamint Nagy János, a debreceni egyetem dékánja. Így történhet meg, hogy amit hajdanán Puskás Ferenc, Hidegkuti Nándor, Bozsik József és a többiek műveltek, azt hamarosan a patinás intézmény tanárai tehetik meg: oktatják a futballt. A cívisvárosi egyetemre felvételt nyerők egyébként négy tantárgy közül választhatnak majd: a labdarúgás története, a nagypályás labdarúgás taktikai elemei, a futsal elmélete, és a futsal gyakorlata. Fájdalom, a mifelénk módfelett népszerű csocsó története vagy a rugósfoci elmélete még nem szerepel a tervezett tantárgyak között…

Akadtak indulatos pillanatok is: Rajczi Péter (balra) meze jól bírta, hogy Lendvai Miklós megráncigálta (Fotók: Németh Ferenc)
Akadtak indulatos pillanatok is: Rajczi Péter (balra) meze jól bírta, hogy Lendvai Miklós megráncigálta (Fotók: Németh Ferenc)
Akadtak indulatos pillanatok is: Rajczi Péter (balra) meze jól bírta, hogy Lendvai Miklós megráncigálta (Fotók: Németh Ferenc)
A szurkolás gyakorlata sem, holott ebben mi, magyarok meglehetősen jók vagyunk. Hatezer fanatikus például - a szervezők álmát valóra váltva - megtöltötte az impozáns debreceni Főnix-csarnokot, s tette mindezt úgy, hogy a délután során még egy csavart sem szedett ki a helyéről. Ahhoz képest, hogy tavaly a ferencvárosi drukkerhad látogatása alkalmából az elővigyázatos házigazdák leszerelték a műanyag székeket, most az összes ülőalkalmatosság a helyén maradt a fővárosi vendégek számára fenntartott lelátórészen is. Nem is volt az égvilágon semmi gond az újpestiekkel (és természetesen az MTK-sokkal sem…) - legalábbis a létesítményben nem. Mert az már más lapra tartozik, hogy a Budapest és Debrecen között zötykölődő vasúti szerelvényekre sokan jegy nélkül szálltak fel, és bár a lelkesedésből jelesre vizsgázó kalauz mindent bevetett, hogy bezsebelje a tikettek árát, hiába húzta össze szemöldökét, a MÁV végül kisebb hiánnyal zárta ezt a vasárnapot.
Gyanítjuk, Székesfehérvárott boldogan kiegyeznének ezzel a "mínusszal", azonban sokkal nagyobb adósság miatt fájhat az FC Fehérvár vezetőinek a fejük. A pénztelenségre jellemző, hogy amíg a kényelemre sokat adó riválisok már szombaton befutottak Debrecenbe, addig a piros-kékek csak a finálé napjának reggelén keltek útra. Igaz, a városi busztársaságtól bérbe vett járgányért nem kellett fizetniük: ezt az összeget csak hozzácsapták a többihez… Szegény Fehérvárt amúgy még az ág is húzza: két vereséget követően már indulhatott is haza. Persze nem kizárt, hogy a gyors visszaérkezéssel sikerült lefaragni valamit a bérleti díjból…
Akkor még a helyszínen tartózkodtak, amikor 5500 néző dőlt a röhögéstől, fél ezer pedig bosszankodott. A Loki négyes mezébe bújt fiatalember tudniillik elővarázsolt valahonnan egy ránézésre 123 centiméterre nőtt, Újpest-dresszbe öltöztetett plüssmajmot. Itt jegyezzük meg, a négyes szerelést viselő úr nem a DVSC négyese, Komlósi Ádám volt, hanem egy "bátor" drukker, aki aztán nem is győzte megválaszolni a lila-fehérekért szorítóknak az édesanyja hogylétére vonatkozó kérdéseit… ----
Akárcsak a budapesti Papp László-sportarénában, úgy a Főnix-csarnokban is három gólt szerzett Füzi Ákos, az MTK ballábas válogatott középpályása. A különbség csupán annyi, hogy a mostani három találatával ő vehette át a gólkirályi címért járó serleget, valamint a vele járó 150 ezer forintot is.
- Debrecenben duplán örülhetett, hiszen a kispályás bajnoki cím mellett a Fehér Miklós nevével jelzett gólkirályi díjat is ön vehette át.
- Bizony nagyon boldog vagyok, és külön öröm számomra, hogy ezzel a mostani három góllal én lettem a torna gólkirálya. Lám, milyen érdekes a sors, éppen pénteken jártam a győri temetőben Mikinél… Egy biztos, ez a serleg a lakásom egyik ékes dísze lesz.
- A torna előtt kevesen fogadtak volna az önök győzelmére.
- Igen, ezt mi is éreztük. Rosszul esett, hogy sokan ennek hangot is adtak, és hogy ezek az emberek csupán a torna utolsó helyére vártak bennünket. Na nem baj, most legalább ez úton üzenjük nekik, hogy igenis jól futballoztunk a debreceni Főnix-csarnokban, és megérdemelten nyertük meg a döntőt.
- Miért lehet az, hogy a Papp László-sportarénában és a debreceni Főnix-csarnokban is kissé döcögősen kezdték a mérkőzéseket, később viszont egyre jobban belelendültek?
- Ennek talán az lehet az oka, hogy ahogy előre haladtunk a mérkőzéseken, úgy egyre kevesebb teher hárult ránk, hiszen azzal, hogy bejutottunk a legjobb négy közé, már elértük a magunk elé kitűzött célt. A döntőben mindenféle lelki teher nélkül bátran és nyugodtan játszhattunk, és tessék, meg is lett az eredménye. Annyit azért még mindenképpen hozzá kell tennem, hogy vasárnap a szerencse is mellénk állt.
- A győzelemért járó ötmillió forint nem kevés pénz. Tudja már, hogy mi lesz a sorsa?
- A klub vezetőjétől, Fülöp Ferenctől ígéretet kaptunk arra, hogy a pénz egyik fele az egyesület kasszájába folyik a különböző költségek megtérítésére, a másik két és fél millió forintot azonban szétoszthatjuk magunk között. A téli szünetben jól is jött ez a kis pluszprémium.
- A hosszú téli felkészülés és a jól sikerült terembajnokság után, gondolom, már nagyon várja a márciusban induló szezon kezdetét.
- Valóban, elvégre a két hónapos felkészülés nagyon hoszszú. Jobb lenne, ha a hétvégéken ismét tétmérkőzéseket játszhatnánk, de sajnos egy labdarúgó életéhez ez is hozzátartozik. Nincs mese, át kell vészelnünk ezt az időszakot. Maximális erőbedobással készülünk a tavaszi folytatásra, és bízom abban, hogy a terembajnokság győzelme után márciusban a nagypályán is hasonlóan sikeres lesz a folytatás. ---- Menedzsere, Filipovics Vladan és csapattársa, Bernáth Csaba társaságában nézte a döntő mérkőzéseit Böőr Zoltán, a DVSC-MegaForce labdarúgója. A Loki jobb, illetve bal szárnyán szereplő két játékos sérülés miatt maradt távol a Főnix-csarnokban rendezett tornától. Mindketten külön munkát végeznek klubjukban, legalábbis a vasárnap kezdődő törökországi edzőtáborig. Böőr Zoltán izomhúzódása miatt mindazonáltal nem csupán a műfüves terembajnokságot volt kénytelen kihagyni, de le kellett mondania a válogatott két soron következő barátságos mérkőzését is.
"Sajnálom, hogy a sérülésem megakadályoz abban, hogy pályára lépjek Szaúd-Arábia és Wales ellen, de az egészségem mindennél fontosabb - mondta Böőr Zoltán. - Remélem, Antalyában már én is százszázalékos edzésmunkát végezhetek, és a tavaszi nyitányra olyan állapotban leszek, hogy Supka Attila edző kockázat nélkül számíthat rám. Abban is bízom, a március végi, bolgárok elleni világbajnoki selejtezőig játszhatok annyi mérkőzést, hogy Lothar Matthäus szövetségi kapitány ismét figyelembe vehessen a keret összeállításakor."

Top 18: Lesújtott a Bakó

Több mint 300 csapat közül jutott a CBF Bakó és a Kész Kft. a Juventus Top 18 kispályás futballbajnokság döntőjébe, melyet az Arany Ászok terembajnokság elődöntő mérkőzései előtt játszottak le. A két csapatban több kispályás, valamint korábbi nagypályás válogatott labdarúgó is pályára lépett, itt volt például Duró József vagy Kenesei Zoltán is. A mérkőzés nagy izgalmakat hozott, hiszen a CBF Bakó együttese a kétszer tízperces mérkőzés utolsó percében egyenlített, a végén pedig büntetőkkel 3-2-re győzött. Érdekesség, hogy az egyetlen elhibázott büntető Bücs Zsolt nevéhez fűződik. A végén tehát a CBF Bakó együttese örülhetett, és vehette át az Umbro 800 ezer forintos vásárlási utalványát.

A DVSC-nek is jutott díj

A finálé végeztével kiosztották a torna különdíjait. A legharcosabb futballistát megillető kupa, a Simon Tibor-díj az újpesti Erős Károly birtokába került. A legjobb mezőnyjátékost a győriek adták: a Fodor Imrének emléket állító díjat a kétségkívül kiválóan futballozó Vincze Ottó vihette haza. Az újabb MTK-s siker: a torna gólkirályi címét s az ezzel együtt járó Fehér Miklós-díjat az összesen három találatig jutó Füzi Ákos kapta meg. És azért egy hazai elsőség a végére: a legjobb kapus és így a Zsiborás Gábor-díj birtokosa Csernyánszki Norbert lett. Ennyi díj után még a pénzdíj: a győztes Hungária körúti gárda kereken ötmillió forintot kasszírozott a diadalával. ---- Garami József, az MTK Budapest szakmai igazgatója: - Örülök a győzelemnek, jól játszott a csapat, s ezután minden bizonnyal jó hangulatban folytatjuk a felkészülést a tavaszi szezonra.

Reszeli Soós István, a Győri ETO szakmai igazgatója: - Alapvető célunkat, a döntőbe jutást elértük, de nyernünk másodszorra sem sikerült. Az MTK jobb volt, ám a torna egészét figyelembe véve rászolgáltunk a második helyre.

Supka Attila, a DVSC vezetőedzője: - Színvonalas tornán vehettünk részt, sajnos nem sikerült nyernünk. A saját hibánkból estünk ki. Bármelyik csapat megnyerhette volna a sorozatot, de a hazai pálya miatt ez leginkább a mi feladatunk volt, így szomorú vagyok, hogy nem tudtunk örömet szerezni a szurkolóinknak.

Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője: - Nagyszerű mérkőzéseket láthatott a közönség, amelyben nagy szerepe volt az Újpestnek is. Főleg a Debrecen elleni mecscsünk volt színvonalas. Az elődöntőben jobban kezdett a Győr, és a kiállítások is bennünket sújtottak, így nem tudtunk fordítani.

Csertői Aurél, a Fehérvár FC vezetőedzője: - Az ismert körülmények miatt nehéz értékelni a csapat szereplését. Amatőr együttesként jöttünk, és úgy is játszottunk…

Pintér Attila, a Matáv Sopron edzője: - Azért nem jutottunk tovább, mert az első meccsen egy-két játékos hozzáállása nem volt maximális. Azt azért hozzátenném, hogy az egyenlő feltételektól is messze voltunk… Egyébként jó hangulatú tornán vettünk részt. ---- Újpest - Debrecen 1-0
A félidőben: 0-0
V: Kassai, Erdős
ÚJPEST: Vlaszák - Vermes, Farkas B., Erős K., Simek, Rajczi. Cs: Illyés (kapus), Vanczák, Tamási, Polonkai, Kovács Z., Tóth N., Kőhalmi, Bükszegi, Lettrich, Bergmann, Bozori, Hullám, Feczesin
DVSC: Csernyánszki - Nikolov, Éger, Sándor T., Kerekes Zs., Halmosi. Cs: Virág B., Szatmári, Dombi, Bogdanovics, Kolakovics, Hegedűs, László, Kiss Z., Sitku, Madar Cs., Dzsudzsák
G: Rajczi

Rajczi Péter - háromszor. A támadó az első félidő derekán sistergős lövéssel csendesítette le a harciasnak tűnő hazai tábort (lásd: Rajczi először), a fordulás után megtette ezt a "szívességet" a DVSC-nek két méterről, ziccerből is (Rajczi másodszor), majd négy másodperccel a találkozó vége előtt már nem hibázott (avagy Rajczi harmadszor).

Újpest - Fehérvár 3-1
A félidőben: 1-1
V: Szabó Zs., Világi
ÚJPEST: Vlaszák - Vanczák, Tamási, Polonkai, Kovács Z., Tóth N. Cs: Illyés (kapus), Vermes, Farkas B., Erős K., Simek, Rajczi, Kőhalmi, Bükszegi, Lettrich, Bergmann, Bozori, Hullám, Feczesin
FEHÉRVÁR: Tudor - Csizmadia, Vincze Z., Szalai, Horváth G., Magasföldi. Cs: Györök, Zöld, Halgas, Tereánszky-Tóth, Hercegfalvi, Kovács H., Fehér Zs., Bozsics, Lattenstein, Nagy D., Zámbó, Kerek
G: Kovács Z. (2), Erős K., ill. Zöld
KIÁLLÍTVA: Horváth G. (2 perc), ill. Feczesin (2 perc)

Zöld-gólnak talán az életben nem örültek még ennyire zajosan Debrecenben, ehhez persze csupán annyi kellett, hogy a hazai publikum által kezdetben meglehetősen gyámoltalanul támogatott Fehérvár gólt szerezzen az Újpest ellen - éppenséggel Zöld Zoltán révén. Az Újpest azonban végül nyert, és elorozta a csoportbeli első helyet a házigazdák elől.

Debrecen - Fehérvár 3-1
A félidőben: 2-0
V: Szabó Zs., Világi
DVSC: Tomic - Nikolov, Éger, Sándor T., Kerekes Zs., Halmosi. Cs: Virág B., Szatmári, Dombi, Bogdanovics, Kolakovics, Hegedűs, László, Kiss Z., Sitku, Madar Cs., Dzsudzsák
FEHÉRVÁR: Tudor - Csizmadia, Vincze Z., Szalai, Horváth G., Magasföldi. Cs: Györök, Zöld, Halgas, Tereánszky-Tóth, Hercegfalvi, Kovács H., Fehér Zs., Bozsics, Lattenstein, Nagy D., Zámbó, Kerek
G: Sándor T., Madar Cs., Halmosi, ill. Nagy D.
KIÁLLÍTVA: Hercegfalvi (4 perc), Györök (2 perc)

A kiállítások miatt két percig három mezőnyjátékossal játszó fehérváriak ellen egy gólig és egy kihagyott büntetőig (Sitku Illés lőtte a labdát a léc fölé) jutó Loki a második félidőben csak a kétgólos előny megtartására ügyelt. Nem úgy Világi Balázs játékvezető, aki a játékosok testi épségére is figyelt: hanyag eleganciával, széles ívű kézmozdulattal takarította el a pálya szélén landoló banánhéjat, amely mint tudjuk, csúszós.
Az A-csoport végeredménye
1. Újpest224–16
2. Debrecen2113–23
3. Fehérvár222–60
---- MTK - Sopron 2-1
A félidőben: 2-0
V: Megyebíró, Fábián
MTK: Végh - Juhász R., Horváth L., Füzi Á., Zabos, Czvitkovics. Cs: Pollák, Jezdimirovics, Bori, Balogh B., Kanta J., Elek, Lambulics, W. Silva
SOPRON: Balogh J. - Földvári, Horváth A., Hanák, Lazics, Balaskó. Cs: Fehér Z., Károlyi, Bárányos, Tóth M., Bagoly, Somorjai, Szekeres T., Pintér Z., Sifter T.
G: Kanta J., Füzi Á., ill. Bárányos
KIÁLLÍTVA: Balaskó (4 perc)

Könnyed játékkal szerzett kétgólos előnyt a fővárosi csapat. A soproniak csak Balaskó Iván négyperces kiállítását követően emlékeztettek önmagukra. Ám nemcsak hogy megúszták kapott gól nélkül az emberhátrányt, a meccs végén Bárányos Zsolt még villant is egyet, megszépítve a vereséget.

Győri ETO - Sopron 1-1
V: Kassai, Erdős
GYÔR: Sztevanovics - Stark, Regedei, Tóth P., Vincze O., Kenesei K. Cs: Lendvai, Jäkl, Zsók, Varga Z., Binder, Pusztai, Horváth R., Pomper, Makra, Priskin, Balás
SOPRON: Balogh J. - Földvári, Szekeres T., Horváth A., Bárányos, Tóth M. Cs: Fehér Z., Károlyi, Somorjai, Lazics, Szabó O., Sifter T., Bagoly, Balaskó, Lazics, Hanák, Pintér Z.
G: Kenesei K., ill. Tóth M.

Ha valaki kételkedett volna eddig Kenesei Krisztián gólerősségében, az tévedett: a csatár hamar bebizonyította, hogy illik rá a mesterlövész titulus. A torna leggyorsabb gólját szerezve már a 45. másodpercben előnyhöz juttatta a győrieket, sőt még egyszer betalált, de pechére az előnyszabályt nem alkalmazó játékvezetők érvénytelenítették a találatát. Sőt a soproni Tóth Mihály egyenlített.

MTK - Győri ETO 2-2
A félidőben: 2-1
V: Megyebíró, Fábián
MTK: Végh - Juhász R., Füzi Á., Horváth L., Zabos, Czvitkovics. Cs: Pollák, Jezdimirovics, Balogh B., Bori, Kanta J., W. Silva, Elek
GYÔR: Sztevanovics - Stark, Horváth R., Regedei, Vincze O., Kenesei K. Cs: Lendvai, Jäkl, Varga Z., Binder, Zsók, Balás, Priskin, Makra, Pomper, Pusztai, Tóth P.
G: Zabos, Kanta J., ill. Zsók, Tóth P.

Erre a mérkőzésre rányomta bélyegét az a tény, hogy a döntetlen mindkét együttes továbbjutását jelentette. Láttunk ugyan szép gólokat, de az utolsó percekben a közönség már hangos füttyszóval fejezte ki nemtetszését, amire szinte slusszpoénként egy MTK-tűzijáték volt a válasz - gól nélkül. A soproniak így csomagolhattak.
A B-csoport végeredménye
1. MTK Budapest2114–34
2. Gyôri ETO223–32
3. Matáv Sopron2112–31
---- Győri ETO - Újpest 3-1
A félidőben: 2-0
V: Megyebíró, Fábián
GYÔR: Sztevanovics - Stark, Tóth P., Vincze O., Regedei, Kenesei K. Cs: Zsók, Binder, Jäkl, Lendvai, Varga Z., Horváth R., Makra, Pomper, Priskin, Pusztai
ÚJPEST: Vlaszák - Tamási, Polonkai, Vanczák, Tóth N., Kovács Z. Cs: Illyés (kapus), Vermes, Erős K., Farkas B., Simek, Rajczi, Kőhalmi
G: Vincze O., Pomper, Binder, ill. Kőhalmi
KIÁLLÍTVA: Erős K. (2 perc), Vanczák (2 perc)

Tűzbe jött a Főnix-csarnok közönsége a jó foci láttán. A szurkolók nagyobbik része - a vidéket éltetve - a győrieknek szurkolt, akik meglepetésre komoly előnyre tettek szert. Az újpestiek mintha idegesebbek lettek volna, ezt jelezte a két kiállítás, no meg az is, hogy a harmadik győri gól után Rajczi Péter komoly szóváltásba keveredett a palánk mellett a zöld-fehérek cserepadjánál. Kőhalmi András találata pedig már nem osztott vagy szorzott: búcsúztak a lilák.

MTK - Debrecen 2-1
A félidőben: 1-1
V: Erdős, Világi
MTK: Vlaszák - Horváth L., Juhász R., Füzi Á., Zabos, Czvitkovics. Cs: Balogh B., Elek, Bori, Kanta J., Pollák, Jezdimirovics
DVSC: Csernyánszki - Nikolov, Éger, Sándor T., Kerekes Zs., Halmosi. Cs: Virág B., Szatmári, Dombi, Bogdanovics, Kolakovics, Hegedűs, László, Kiss Z., Madar Cs., Sitku, Dzsudzsák
G: Zabos, Bori, ill. Kerekes Zs.

A debreceni szurkolósereg ellőtte puskaporát az első elődöntőn, tudniillik akármilyen meglepően hangzik, az MTK-DVSC meccset majdhogynem tökéletes csendben szemlélte a nagyérdemű. Tovább rontott a helyzeten Zabos Attila némiképp potyaízű gólja. Persze, egy alkalommal még jó volt a publikum arra, hogy robbanjon - konkrétan Kerekes Zsombor sarokkal elért egyenlítő góljánál, ám vasárnap ennél nem jutott több a házigazdának, mivel amikor már mindenki arra számított, hogy döntetlen marad az állás a rendes játékidő végéig, Halmosi Péter hibáját követően Bori Gábor ismét előnyhöz juttatta a fővárosiakat, akiket az sem zavart különösképpen, hogy a játékvezető kettős minden adandó alkalommal megállíttatta a meccsórát.

MTK - Győri ETO
A félidőben: 3-0
V: Kassai, Szabó Zs.
MTK: Vlaszák - Horváth L., Juhász R., Füzi Á., Zabos, Czvitkovics. Cs: Balogh B., Elek, Bori, Kanta J., Pollák, Jezdimirovics
GYÔR: Sztevanovics - Stark, Tóth P., Vincze O., Regedei, Kenesei K. Cs: Zsók, Binder, Jäkl, Lendvai, Varga Z., Horváth R., Makra, Pomper, Priskin, Pusztai
G: Füzi Á. (2), Juhász R.
KIÁLLÍTVA: Lendvai (2 perc)
Az Újpest és a Loki kiesése miatt igencsak hangulattalanra sikeredett a döntő. A csalódott debreceni szurkolók közül sokan nem voltak kíváncsiak arra, hogy melyik csapaté lesz a kupa, ezért a végére foghíjassá és szinte némává vált a Főnix nézőtere. A DVSC kiverése után még magabiztosabban futballozó MTK hamar lerendezte a meccset, a győriek a 3-0-s hátrányban már nem tudtak újítani. Így a fővárosiak járhattak örömtáncot a győzelemért járó ötmillió forintos óriáscsekkel a kezükben.

Az Arany Ászok Terembajnokság végeredménye
1. MTK Budapest
2. Győri ETO
3. Újpest és DVSC-MegaForce
5. FC Fehérvár és Matáv Sopron
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik