Giuseppe Signori még nem varázsolt a Lokiban

BERECZKY ATTILABERECZKY ATTILA
Vágólapra másolva!
2005.07.23. 23:12
Címkék
Még a legfanatikusabb Loki-szurkolók között is sokan voltak, akik különösebb szívfájdalom nélkül kihagyták volna a DVSC B-csapatának tegnapi edzőmeccsét, aztán mégis ott voltak a Vágóhíd utcai stadion lelátóján. Bár a bajnokcsapat B-alakulata (a Szuperkupa-döntőt végigjátszó futballisták délelőtt tréningeztek, délután pedig a társakat figyelték) a sérülés után visszatérő Böőr Zoltánnal és Dragan Vukmirral, valamint az új szerzemény Bojan Brnoviccsal nem rossz csapat, ezúttal nem nekik szólt a felfokozott várakozás.
Pénteken felröppent a hír, hogy a DVSC szerződteti a vb-ezüst- érmes, háromszoros olasz gólkirály Giuseppe Signorit, a Lazio és a Bologna egykori klasszisát. Sokan hitetlenkedtek, mások azt kérdezgették egymástól, hogy egy ilyen kaliberű labdarúgó mit keresne Magyarországon. Még akkor is, ha tudjuk, a 37 éves Giuseppe Signori legutóbbi szezonja nem sikerült fényesre; öt meccs után távozott a görög Iraklisztól, s tavasszal a katari el-Arabiban játszott. Mint kiderült, az olasz csatár, bár sok nagy sikernek volt részese, soha nem lépett pályára a BL-ben, s erre a DVSC-ben lenne lehetősége.

Beppe Signori gépe tegnap kora délután Budapesten landolt, majd néhány órával később már a Nagyerdei Gyógyszálló vendég- szeretetét élvezhette.

Giuseppe Signori miatt sokan a lelátót bámulták, noha az olasz sztárt inkább a pályán nézték volna meg (Fotó: Meggyesi Bálint)
Giuseppe Signori miatt sokan a lelátót bámulták, noha az olasz sztárt inkább a pályán nézték volna meg (Fotó: Meggyesi Bálint)
Giuseppe Signori miatt sokan a lelátót bámulták, noha az olasz sztárt inkább a pályán nézték volna meg (Fotó: Meggyesi Bálint)
Eközben a DVSC honlapján tényként közölték: az olasz csillag az FC Oradea elleni tesztmeccsen pályára lép. No, erre a hírre kezdtek el özönleni az emberek a pályára. A 18 órai kezdés előtt 20 perccel már nem volt parkolóhely a stadion környékén, négyezren gyűltek össze a lelátókon, s várták az olasz fiút. "Még a szállodában van" - jött a hír, "Már elindult!" - mondogatták a jól értesültek. A szünet előtt néhány perccel nagy nyüzsgés támadt a fedett tribün környékén, megérkezett a nap főszereplője. Kiderült, interjúra ezen a napon nincs lehetőség, Giuseppe Signori a mai erőnléti felmérés után áll a sajtó rendelkezésére.

"Igaz-e hogy a BL-szereplés lehetősége vonzotta Debrecenbe? - próbálkoztunk egy kérdéssel, mire egy sokat sejtető mosoly volt a válasz. Mosolyból egyébként sem volt hiány, az olasz vidáman fogadta, hogy míg a pályán leendő(?) társai fociznak, mindenki rá kíváncsi. Hamarosan kiderült: többet nem láthatunk tőle ezen az estén, hiszen már a második félidő derekán jártunk, s még mindig civilben ücsörgött a lelátón. Néhányan csalódottan bandukoltak hazafelé, szegényebbek lettek egy élménnyel. Talán nem végleg; a információink szerint a sztár szívesen pályára lépett volna, ám a menedzsere nem rajongott a próbajátékért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik