Szűcs Lajos feljelentette a Ferencvárost

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2006.04.13. 16:50
Címkék
Szűcs Lajos elmaradt járandóságai miatt feljelentette a Ferencváros labdarúgócsapatát. A kapus korábban ígéretet kapott arra, hogy március 31-ig megkapja a pénzét.
Szűcs Lajos, a Lombard FC Pápa kapusa feljelentette volt klubját, a Ferencvárost, mivel az még mindig tartozik neki.

„A Ferencvárostól ígéretet kaptam arra, hogy március 31-ig minden elmaradásukat teljesítik velem szemben – válaszolta érdeklődésünkre a válogatott kapus. – A nekem járó összeget azonban a mai napig nem kaptam meg, ezért tettem jogi lépéseket.”

Szűcs hozzátette, hogy a klub tavaly május óta tartozik neki egy jelentősebb összeggel és ez az elmúlt hónapokban csak halmozódott, amíg a klubnál védett.

Szerettük volna megkérdezni az ügyről Tepszics Ignácot, a Ferencváros labdarúgócsapatának klubigazgatóját, ám a sportvezető azzal hárította el megkeresésünket, hogy jelenleg egy utánpótlás-értekezleten ül. Tepszics Ignác a klub hivatalos honlapjának mindössze annyit nyilatkozott, hogy értesültek a fejleményekről…

Szűcs Lajos február 10-én kérte a klubtól szerződése felbontását, majd ugyanakkor aláírt az NB I sereghajtójához, a Pápa együtteséhez.

A Ferencváros egyébként pénzügyi válságban van az elmúlt időszakban, ugyanis továbbra sincs megoldás az Üllői úti ingatlan értékesítésére, valamint a reorganizációs hitelből is vissza kell fizetnie április 21-ig 96 millió forintot.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik