Háromgólos előnyt szerzett hazai pályán a Beránek-legénység

Vágólapra másolva!
2007.10.17. 22:36
Szinte az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutás sorsát a Debrecen labdarúgócsapata a Ligakupa negyeddöntőjében, hiszen hazai pályán legyőzte az Újpestet. Az első félidőben Czvitkovics Péter szabadrúgásból vette be a vendégek kapuját, a második játékrészben Kerekes és Kouemaha is betalált.
Dombi Tibor bűvöli a labdát
Dombi Tibor bűvöli a labdát
Dombi Tibor bűvöli a labdát
Dombi Tibor bűvöli a labdát

Rögtön a mérkőzés elején Mészáros Norbert hibája után Kovács Zoltán került kihagyhatatlannak tűnő ziccerbe, azonban a lila-fehérek támadója Csernyánszkiba lőtt, így oda lett a helyzet.

Rögtön az ellentámadás után Kouemaha kényszerítőzött Rudolffal, majd azt előbbi hatalmas helyzetből lőtt a kapu fölé.

Az egész első játékrészre a debreceniek mezőnyfölénye volt jellemző, ezt az hűen alátámasztja, hogy a szünetig a hazaiak tizenötször lőttek kapura, míg Urbányi István tanítványai mindössze kétszer.

Az első félóra végén aztán szabadrúgáshoz jutott a Debrecen a vendégek tizenhatosának előteréből. A labda mögé Czvitkovics Péter állt oda és nagyszerűen tekert a kapu jobb oldalába.

A szünet után sem tudott igazi helyzetet kialakítani a vendégcsapat, és ennek az lett az eredménye, hogy a hazaiak újabb gólt szereztek, méghozzá a csereként beállt Kerekes Zsombor révén.

A továbbiakban Fábián játékvezető kissé talán szigorú volt, amikor a hajrában kiállította a lila-fehérek védőjét Kiss Zoltánt, ugyanis a védő hátulról rúgta fel Rezest.

A hosszabbítás perceiben aztán Dorge Kouemaha is bevette az újpestiek kapuját, és kialakította a 3-0-s végeredményt.

LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ:

DVSC-TEVA - ÚJPEST FC 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Czvitkovics 30., Kerekes 79., Kouemaha 92.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik