Pápa: Véber nagyon elégedetlen, nem tudja elfogadni a szombati produkciót

Vágólapra másolva!
2011.02.14. 10:31
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetőedzője, Véber György nagyon elégedetlen csapata Balatonfüred elleni szombati teljesítményével, pedig a pápaiak 3–0-ra nyertek.

„Röviden összefoglalva: nagyon elégedetlen vagyok. A felkészülés alatt sok mindenre lehet hivatkozni, de az, amit a mérkőzésen a csapat nyújtott, számomra elfogadhatatlan” – nyilatkozta a pápai csapat hivatalos honlapjának Véber György vezetőedző.

„Még gondolkoztam is rajta, hogy megvonom a játékosok vasárnapi szabadnapját, mert két héttel a rajt előtt ezt a produkciót nem tudom elfogadni. Az ellenfél semmilyen erőbedobásra nem késztetett minket, és ezt tudomásul vettük. Az egész meccs úgy telt, hogy komótosan passzolgattunk, hat-nyolc nagy helyzetet kidolgoztunk, de ki is hagytuk őket. Nem azt kaptam vissza, amire ezt a mérkőzést szántuk. A felkészülés pozitívuma, hogy a felkészülést mennyiségileg a csapat elvégezte, ám a minőséggel már aggályaim vannak. Betegségek, illetve sérülések miatt sokszor csak tízen, tizenketten tudtunk edzeni, ami a minőség rovására ment. Nagyon fontos két hét előtt állunk” – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik