Győri ETO: megérkezett Ji-Paraná, Csetkovics kislánya már jobban van

Vágólapra másolva!
2011.06.20. 17:55
A Győri ETO mai edzésén több futballista is csatlakozott a csapathoz: a klub honlapjának beszámolója szerint megérkezett Ji-Paraná, valamint az NB II-es csapatból pihenőt kapó játékosok is részt vettek a tréningen.

A kapusok edzéséhez csatlakozott a fiatal Nacsa Péter, aki az U19-es válogatottnak is gyakori szereplője. A második csapatból Molnár Tibor és Kis Szabolcs is felkerült az első kerethez.

A Podgoricánál kölcsönben szereplő Djordje Csetkovics visszatért az ETO-hoz, és bízik benne, hogy maradhat Győrben.

„Szeretnék újra lehetőséget kapni. Minden vágyam az, hogy itt játszhassak. Az ETO kiváló klub, kiválóak a körülmények, nagyon jó a csapat. Szeretnék Csertői Auréltól lehetőséget kapni, és ezért mindent meg fogok tenni" – mondta a klub honlapjának Csetkovics, akinek kislánya született.

„Nem könnyű ez az időszak a magánéletemben. Kislányunk most született meg. Koraszülöttként egy hónappal korábban jött a világra, nagy volt az aggodalom, most inkubátorban tölti a napjait. A tüdeje nem volt eléggé kifejlődve, de szerencsére már csak pár nap, és talán szabadon is tud lélegezni, mert megerősödik a mellkasa. Ez egy nehéz időszak a feleségem számára is, mert egyedül van, de ha a kislányunk jól lesz, akkor azonnal jönnek utánam" – jelentette ki a futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik