Bartha Csaba lesz az Újpest ügyvezető igazgatója

Vágólapra másolva!
2011.07.01. 11:01
null
Bartha Csaba Újpesten fog dolgozni (Fotó: archív
Címkék
A Nemzeti Sport Online információi szerint a legutóbb a DVSC-nél dolgozó Bartha Csaba lesz az Újpest FC új ügyvezetője, aki Csehi Istvánt váltja – értesülésünket az ujpestfc.hu is megerősítette.

Az Újpest FC ma délután 13 órától sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a gazdasági ügyekért felelős Csehi István ügyvezető igazgatót Bartha Csaba váltotta, akinek érkezéséről már pénteken délelőtt beszámoltunk.

„A tulajdonosi kör döntése értelmében július 1-jei hatállyal új ügyvezető igazgató irányítja az Újpest FC-t. Az eddigi cégvezetőt, Csehi Istvánt követően dr. Bartha Csaba tölti be ezt a munkakört. Csehi István továbbra is a klub kötelékében folytatja munkáját. Az Újpest FC tulajdonosi körének szándéka az új igazgató kinevezésével az, hogy a csapatot működtető kft. menedzsmentjének irányítása, illetve a sportszakmai feladatok támogatása, ellenőrzése az ügyvezető igazgató hatáskörébe tartozzon" – foglalta össze a bejelentés lényegét a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.

Bartha 2009 januárjától 2011 januárjáig dolgozott a DVSC sportigazgatójaként. A hajdúsági klub hivatalos tájékoztatása szerint a sportvezető maga döntött úgy, hogy távozik Debrecenből és visszatér a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karára, ahol korábban egyetemi tanárként dolgozott.

Bartha korábban erőnléti edzőként is tevékenykedett, 2008-ban tagja volt a Vasas szakmai stábjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik